ETC crest

Started by Live, October 30, 2009, 01:45:49 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

iRock

Quote from: pipin on October 30, 2009, 07:17:22 PM
Quote from: Jacky on October 30, 2009, 06:41:17 PM
poor Gust4v, ted mu zakazu se flagovat proti full partam, dostane nakazano se flagovat jen kdyz budou aspon 2, nebo 3 mozna?
ty snad nikdy nepochopis co som tym myslel  ::). Radsej nebudem v tejto diskuzii stebou nadalej pokracovat a nadalej zite vtom aky ste pivipi lajnejdž borci  :D.
Asi to bude asi tym, ze borci sme a vieme ako to chodi.. its called experience (to je ten sedy pasik s %)

NoMercy

Quote from: iRock on October 30, 2009, 09:41:46 PM
poor Gust4v, ted mu zakazu se flagovat proti full partam, dostane nakazano se flagovat jen kdyz budou aspon 2, nebo 3 mozna?
ty snad nikdy nepochopis co som tym myslel  ::). Radsej nebudem v tejto diskuzii stebou nadalej pokracovat a nadalej zite vtom aky ste pivipi lajnejdž borci  :D.
Asi to bude asi tym, ze borci sme a vieme ako to chodi.. its called experience (to je ten sedy pasik s %)

cool story bro

Frorath

Mne to pride jednoduche... oni davaju a vy/ty nie...

pipin

Quote from: Frorath on October 31, 2009, 02:02:24 AM
Mne to pride jednoduche... niekto odpoveda skor nez si tu temu precita celu ...
arrogant idiot

Frorath

Quote from: pipin on October 31, 2009, 02:05:26 AM
ONI DAVAJU, TY NIE!

capslocked because of importance

pipin

Quote from: Frorath on October 31, 2009, 02:11:04 AM
ONI DAVAJU, TY NIE!

ty si pripad lol .... ::)
arrogant idiot

Interactive

Quote from: Frorath on October 31, 2009, 02:11:04 AM
ONI DAVAJU, TY NIE!

Ahoj jmenuji se Ethnio dáš mi číslo na tvojí matku?

PwnInYourFace

pipin mi mocne pripomina jedneho typka ktoremu sa smial cely server pretoze on bol vazne retard.

pipin

Quote from: PwnInYourFace on October 31, 2009, 09:30:51 PM
pipin mi mocne pripomina jedneho typka ktoremu sa smial cely server pretoze on bol vazne retard.
:-\
arrogant idiot

Interactive

Quote from: PwnInYourFace on October 31, 2009, 09:30:51 PM
Nejmenoval se Ethnio ? :D

Gusto

Quote from: pipin on October 30, 2009, 03:40:41 PM
nekolik? ocom viem tak je tu bubbleh ale ten hral dovtedy ako sme sem prisli my na dvoch serveroch naraz.ked sme sem prisli bolo tu 500-700 online co sa neda porovnat zo situaciou ako to tu je teraz .QA ste farmili jedine vy a TZ ak mam spravne info.Mate "epici pomaly uz aj na buffpetoch" a ty sa chces rovnat inym clanom ? stym chod vies kde. Odkedy sme tu zacali hrat sa zacala prejavovat demencia typu"Ahoj som naboosteny gust4v no nezabijem si fullparticku na PK? jasne ze ano pewpewpepw"  :D a este jedna vec.Nas uz ako clan ani nerataj pretoze tu je uz len asi cca 10 aktivnych ludi  .

tak ale lol ked ste tam s full dagger partou bd sws cov healery 2x a neflagnete spet... este pekne vam hovorim ze uhnite s toho spotu ze tam idem expit.. vy nic... 10 min vas tam flagujem jak chuj vy nic tak jasne ze zabijem 1 na pk a zrazu setci hrdinovia domna kde nemozem ani stuny ani rooty nic... tak co mam s vami robit pozabijam vas setkych uz na pk ne ?:D ked nechcete pvp tak aspon uhni z exp spotu .. neuhnes budes zabity... zakladna logika

Interactive

Quote from: Gusto on November 01, 2009, 01:01:16 AM
Quote from: pipin on October 30, 2009, 03:40:41 PM
nekolik? ocom viem tak je tu bubbleh ale ten hral dovtedy ako sme sem prisli my na dvoch serveroch naraz.ked sme sem prisli bolo tu 500-700 online co sa neda porovnat zo situaciou ako to tu je teraz .QA ste farmili jedine vy a TZ ak mam spravne info.Mate "epici pomaly uz aj na buffpetoch" a ty sa chces rovnat inym clanom ? stym chod vies kde. Odkedy sme tu zacali hrat sa zacala prejavovat demencia typu"Ahoj som naboosteny gust4v no nezabijem si fullparticku na PK? jasne ze ano pewpewpepw"  :D a este jedna vec.Nas uz ako clan ani nerataj pretoze tu je uz len asi cca 10 aktivnych ludi  .

tak ale lol ked ste tam s full dagger partou bd sws cov healery 2x a neflagnete spet... este pekne vam hovorim ze uhnite s toho spotu ze tam idem expit.. vy nic... 10 min vas tam flagujem jak chuj vy nic tak jasne ze zabijem 1 na pk a zrazu setci hrdinovia domna kde nemozem ani stuny ani rooty nic... tak co mam s vami robit pozabijam vas setkych uz na pk ne ?:D ked nechcete pvp tak aspon uhni z exp spotu .. neuhnes budes zabity... zakladna logika
¨
Nevidíš si do huby ty full membře Etc si hrdina fragovat se a chtít pvp po hráčích co jsou v kommon věcech a ty běháš v S equipu a s kdoví jakýma epic šperkama.
To že máš malýho pinďíka si nemusíš honit ve hře ty hrdino.

iRock

Gusto tusim mas MAD fanboia.. daj si pozor ked pojdes domov mozno na teba skoci a bude chciet vidiet toho pindika

pipin

mmm pozri ... na tomto servery sme boli asi dva dni ked si nas navstivil 1. krat v IT a 2.krat na spominanom mieste vo Varke. videl si ze sme v B/mix common A grade  nebola sanca ta zabit otom si vedel aj ty  :D ... No k veci ... ja som to uviedol ako jedno z XX veci cim nas server "privital"   :P a neboj sa ,nebol si to len ty  :P .
Nechcem ta zato nejak obvinovat mozno by som sa tak zachoval aj ja tu ide len oto ako tu "vystupujete" voci ostatnym(myslim prejav v chate a na forach) .
arrogant idiot

Frorath

na tomto topicu detekujem dva male pipindiky

Interactive

Quote from: Frorath on November 01, 2009, 09:58:38 PM
na tomto topicu detekujem dva male pipindiky
Souhlasím s tebou ale nejsou dva malé ale pěkně velké s velkým egem

NoMercy

Gusto

Quote from: pipin on November 01, 2009, 03:32:44 AM
mmm pozri ... na tomto servery sme boli asi dva dni ked si nas navstivil 1. krat v IT a 2.krat na spominanom mieste vo Varke. videl si ze sme v B/mix common A grade  nebola sanca ta zabit otom si vedel aj ty  :D ... No k veci ... ja som to uviedol ako jedno z XX veci cim nas server "privital"   :P a neboj sa ,nebol si to len ty  :P .
Nechcem ta zato nejak obvinovat mozno by som sa tak zachoval aj ja tu ide len oto ako tu "vystupujete" voci ostatnym(myslim prejav v chate a na forach) .

jj Bgrade common A to potom moje ic je tiez Doom hvy iba sa tak tvari? aj tie 84lvl chary vase co ja som bol ani ne 83.... Neviem ako dlho hras l2 ale od C1 je prve pravidlo kto si vyhra pvp o exp spot ten ma... Nikoho nezaujima ze vy ste tam boli prvy, ze tam expite hodiny.... Ak sa ti to nepaci taky styl hry tak potom si si zlu hru vybral chlapec moj.
--- to je prva vec

druha vec: absolutne neni jasne kto vyhra pvp dopradu ked ja som tank na WC buffe a vy setci na fullbuffe s healermi a bd sws co spamuju aggresion. daggery s focus deadom etc. to je len vasa hlupos a lamerskost ze domna blowujete jak chuji ked som na UD a nonstop ma attackujete nezeby ste odbehli kus prec.
mna zabije hoci kto len musi mat trochu v hlave.  A ne jebat domna 5 min ked mam 4 UDcka a hadzem jedno zadruhym a vy domna jebete jak neviem co...  Kazdy mi da zapravdu ze co si napisal ze nemate sancu je len vasa hlupost a chabe ospravedlnenie toho ze nerozmyslate zatym ked to hrate.

Interactive

Quote from: Gusto on November 01, 2009, 11:32:29 PM
Quote from: pipin on November 01, 2009, 03:32:44 AM
mmm pozri ... na tomto servery sme boli asi dva dni ked si nas navstivil 1. krat v IT a 2.krat na spominanom mieste vo Varke. videl si ze sme v B/mix common A grade  nebola sanca ta zabit otom si vedel aj ty  :D ... No k veci ... ja som to uviedol ako jedno z XX veci cim nas server "privital"   :P a neboj sa ,nebol si to len ty  :P .

jj Bgrade common A to potom moje ic je tiez Doom hvy iba sa tak tvari? aj tie 84lvl chary vase co ja som bol ani ne 83.... Neviem ako dlho hras l2 ale od C1 je prve pravidlo kto si vyhra pvp o exp spot ten ma... Nikoho nezaujima ze vy ste tam boli prvy, ze tam expite hodiny.... Ak sa ti to nepaci taky styl hry tak potom si si zlu hru vybral chlapec moj.
--- to je prva vec

druha vec: absolutne neni jasne kto vyhra pvp dopradu ked ja som tank na WC buffe a vy setci na fullbuffe s healermi a bd sws co spamuju aggresion. daggery s focus deadom etc. to je len vasa hlupos a lamerskost ze domna blowujete jak chuji ked som na UD a nonstop ma attackujete nezeby ste odbehli kus prec.
mna zabije hoci kto len musi mat trochu v hlave.  A ne jebat domna 5 min ked mam 4 UDcka a hadzem jedno zadruhym a vy domna jebete jak neviem co...  Kazdy mi da zapravdu ze co si napisal ze nemate sancu je len vasa hlupost a chabe ospravedlnenie toho ze nerozmyslate zatym ked to hrate.
Ahoj jmenuji se Interactive ty si ten borec co ma 4 údéčka co trvají 5 minut ty si teda boreccccccccccccccccc.
Asi vypínám L2 jo a mimochodem co si měl ze slovenštiny ?
Chlapec muj nehral si na maxu pod nickem Ethnio? To by na tebe sedělo všechno vím všechno znám sežral jsem šalamounovo hovno.

Jacky

Quote from: Interactive on November 01, 2009, 11:56:03 PM
Ahoj jmenuji se Interactive ty si ten borec co ma 4 údéčka co trvají 5 minut ty si teda boreccccccccccccccccc.
Chlapec muj nehral si na maxu pod nickem Ethnio? To by na tebe sedělo všechno vím všechno znám sežral jsem šalamounovo hovno.
Pouc nas co rekl slovensky spatne? Kde si ti bral lekce slovenciny?

Rafting from Argentina to Miami (FL) since 2005.
Quote from: pub on July 13, 2010, 01:40:45 PM
why the fuck i should join anyone?
Quote from: bolo5 on September 29, 2010, 01:01:34 PM
forgs united with afl had less numbers than bobs
Quote from: Ruyko on January 13, 2016, 05:06:06 PM
What a noob, how you will make faster with giran clan lvl 9 , such feil hahahahaha

NoMercy

Quote from: Jacky on November 02, 2009, 12:01:08 AM
Quote from: Interactive on November 01, 2009, 11:56:03 PM
Pouc nas co rekl slovensky spatne? Kde jsi ty bral lekce slovenstiny?

:-X

iRock

tiez sa zamyslam nad tym co napisal zle ale akosi nic nevidim ale mozno nam pan KSSJ (pre cudzojazycnych - Kratky slovnik slovenskeho jazyka) prezradi kde je salamunovo hovno schovane...

pipin

jj Bgrade common A to potom moje ic je tiez Doom hvy iba sa tak tvari? aj tie 84lvl chary vase co ja som bol ani ne 83....
za dva dni 84+?  nauc ma to plx
Neviem ako dlho hras l2 ale od C1 je prve pravidlo kto si vyhra pvp o exp spot ten ma... Nikoho nezaujima ze vy ste tam boli prvy, ze tam expite hodiny.... Ak sa ti to nepaci taky styl hry tak potom si si zlu hru vybral chlapec moj.
--- to je prva vec
taketo "pravidlo" od C1 vidim prvy krat ,ake nove pravidla su este pridane?

sam neveris tomu aku kravinu si cil napisal ze? ??? :D

Kazdy mi da zapravdu ze co si napisal ze nemate sancu je len vasa hlupost a chabe ospravedlnenie toho ze nerozmyslate zatym ked to hrate.
kto tomu chape? jezis nauc sa aspon normalne sklonovat ked tu gramatiku mas totalne v ****.
este chod na fansite napisat aky si borec a ostatny lamy a je to komplet  :-*
arrogant idiot