Let the flamefest begin!

Started by Shaenya, April 30, 2010, 06:15:06 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Manowar

suntem in romania. omu si-a deschis o afacere si a profitat de pe urma ei. vreti sa spuneti ca voi nu faceati bani de pe urma unei afaceri daca aveati posibilitatea ?
Quote from: Owen on February 25, 2010, 03:00:04 PM
I may be retarded for winning an argument on the internet.

BR teacher:

Quote from: Owen on February 26, 2010, 12:29:21 AM
shouldn't that be: UAEHUeuHEUaheuHEUheuAHEuaeaheUEHUAheuHE?

baho

Nu e vb de asta. Faza e ca... e cel mai MARE mincinos (owner de l2) pe care l-am vazut. Chiar mai rau ca Ken.
Minte de rupe si pe deasupra, e si un gigant comunist.
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

Udunnome

presupun ca sunt singurul roman de aici care nu a jucat pe dex ? in privinta la ce spuneti voi chiar nu vad care e problema,nu locuiti in ROMANIA?si-a luat Eba range rover cu bani cash pt ca nu ii place leasingul.vb rusilor de aici : What is problem?
si vorbind de rusi,oare ei ce isi cumpara ?  ;)

n0click

nu am jucat  pe dex pentru ca multi care jucasera acolo au zis ca e shit server , asa ca nu am incercat  :X

KnGhtmRe

Quote from: Udunnome on May 06, 2010, 08:50:38 AM
presupun ca sunt singurul roman de aici care nu a jucat pe dex ? in privinta la ce spuneti voi chiar nu vad care e problema,nu locuiti in ROMANIA?si-a luat Eba range rover cu bani cash pt ca nu ii place leasingul.vb rusilor de aici : What is problem?
si vorbind de rusi,oare ei ce isi cumpara ?  ;)
diferenta dintre serverul asta si dex este ca oamenii spun pe fata ca au facut un server sa faca bani. pe dex catalin spunea ca s-a ars placa de baza, ca nu mai face fatza hardware-ul si multe altele. inchidea serverul si cerea "donatii" pt ALT SERVER. dupa care pleca in ibiza sau nush unde.

cand se intorcea si era tras la raspundere pe forum se jura ca el a dat banii aia pe server, nu pe excursii. in felul asta a "cumparat" 2 servere pt wrath in 6 luni, desi garantia minima pt orice hardware e de 1 an si daca s-ar fi stricat ceva ar fi fost automat inlocuit de garantie.

Udunnome

Quote from: KnGhtmRe on May 06, 2010, 03:23:56 PM
diferenta dintre serverul asta si dex este ca oamenii spun pe fata ca au facut un server sa faca bani. pe dex catalin spunea ca s-a ars placa de baza, ca nu mai face fatza hardware-ul si multe altele. inchidea serverul si cerea "donatii" pt ALT SERVER. dupa care pleca in ibiza sau nush unde.

cand se intorcea si era tras la raspundere pe forum se jura ca el a dat banii aia pe server, nu pe excursii. in felul asta a "cumparat" 2 servere pt wrath in 6 luni, desi garantia minima pt orice hardware e de 1 an si daca s-ar fi stricat ceva ar fi fost automat inlocuit de garantie.
your point is?

KnGhtmRe

e raspuns la intreabarea ta  "what is problem?"

Udunnome

tot n-am inteles care e legatura dar in fine.oricum cel mai tare tzepar ramane Ken cu l2-paradise comeback.n0click  poate ma insel dar nu erai si tu printre donatori?

Shaenya

Ma indoiesc ca acel Ken oricine o fi el, il intrece pe Catalin

Udunnome

pai din cate stiu eu ala ceruse cate 100$ de la doritorii care vroiau sa fie beta testeri pe noul l2-paradise asa zisul "emulator" de lineage, nu pot intra in detalii tehnice pentru ca nu sunt in domeniu,ideea era ca multi au pus botul si vazusem un print din "beta-testing" in care era si TitusSteel. n0click=TitusSteel sau ma insel?sau nu e asa cum zic eu?

n0click

Quote from: Udunnome on May 07, 2010, 09:15:23 AM
tot n-am inteles care e legatura dar in fine.oricum cel mai tare tzepar ramane Ken cu l2-paradise comeback.n0click  poate ma insel dar nu erai si tu printre donatori?

nu eu nu am platit nik :D , doar am facut apply cu mesaj privat si mi-a facut account

Jacky

Nu vorbesc despre alte servere, sau MichaelV va veni şi va da măgari dumneavoastră.

Rafting from Argentina to Miami (FL) since 2005.
Quote from: pub on July 13, 2010, 01:40:45 PM
why the fuck i should join anyone?
Quote from: bolo5 on September 29, 2010, 01:01:34 PM
forgs united with afl had less numbers than bobs
Quote from: Ruyko on January 13, 2016, 05:06:06 PM
What a noob, how you will make faster with giran clan lvl 9 , such feil hahahahaha

Udunnome

@jacky
i doubt anyone gives a damn about l2p nowadays.and although i'd like a donkey i doubt MichaelV has any to offer(MichaelV va veni şi va da măgari dumneavoastră)  ;)
@n0click
dar au fost ceva pagubiti de Ken din cate am inteles totusi nu?

n0click

Quote from: Udunnome on May 07, 2010, 12:37:22 PM
@jacky
i doubt anyone gives a damn about l2p nowadays.and although i'd like a donkey i doubt MichaelV has any to offer(MichaelV va veni şi va da măgari dumneavoastră)  ;)
@n0click
dar au fost ceva pagubiti de Ken din cate am inteles totusi nu?

Ken a luat banii de la donatii si a disparut iar motivand ca a oferit 25 k $ pentru fisierele la NC soft si a fost refuzat si ca el nu poate coda singur , cel putin in perioada in care am fost tester ce vroiau ei sa faca intr-o scurta perioada de timp era imposibil pentru 2 persoane , ei vroiau sa ia tot de la zero , deci nu mergea absolut nimik calumea , nici mersul sau alergatul nu erau ok stateau sa le faca , pica serveru la 1 minut , era fericit ca rezista 5 minute :)) , shtiu ca terminasera animation si talking island cu questuri... etc in aproape 6-7 luni :))

MichaelV

O sa apara iar daca se raspandesc niste fisiere anume : )
Dar nu prea cred sa se intample... cel putin nu foarte curand.

n0click

nimeni nu o sa il mai creada pe ken daca vorbeste de servere de l2 :D

Udunnome

DrSageata   Dec 26 2010 1:22AM   Dec 21 2015 9:11PM   Account Ban    Banned
Враньё администрации. Без разбана
sarbatori fericite   :D

baho

lol ce a mintit ma? Cacat se-ntampla ...
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

Udunnome

cred ca le-a zis la copii ca nu exista Mos Craciun,si ca sa nu il creada nimeni i-au dat ban ca l-au prins cu minciuna  8)

AndyB

Quote from: Udunnome on December 28, 2010, 10:03:02 AM
DrSageata   Dec 26 2010 1:22AM   Dec 21 2015 9:11PM   Account Ban    Banned
Враньё администрации. Без разбана
sarbatori fericite   :D

Lies administration. Without dilution
(google translator)

AnGeL

Quote from: baho on April 30, 2010, 08:39:33 PM
daca nu vine raziel cu neuronu lui, nu o sa fie foarte multa activitate aici