Main Menu

Bulgarian clan

Started by Ruyko, November 08, 2012, 01:48:38 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ruyko

Quote from: MadeInBulgaria on November 11, 2012, 01:05:32 PM
mmm az vi add-nah vsichkite deto ste se pisali tuk, shte naprawq edin konferenten kato vsichkite potvurdite i ste naliniq, da se razberem.

pishi mi jimgeramo

Ruyko

CP lf BD / SWS pm me skype : jimgeramo

buGGhaCK

Skype sexyboy9991 малко е стар ник нейма , но какво да се прави. Човек пораства ,но навиците не се менят.Аз съм готов и зареден за цп парти :) Проблема ми е само работата.адд ме като го видите това :)

AllNoobsDown

Quote from: buGGhaCK on November 12, 2012, 09:50:21 PM
Skype sexyboy9991 малко е стар ник нейма , но какво да се прави. Човек пораства ,но навиците не се менят.Аз съм готов и зареден за цп парти :) Проблема ми е само работата.адд ме като го видите това :)
bd ili sws 6te cuka6 :)

Donec

epic fail, mnogo bulgari koito ne sa igrali predi zaedno e pulna barkotiq GL HF :D

Ruyko

CP tursi 

sws, berzerker

da sa online vseki den ot 18.00 do 01:00 ili 02:00

tabatone

Hmmm
Mislq da pochna na toq server da vi kaja, no se chudq kakvo da igraq veche ...
:S
toq pyt mai shte sym SH ili trikster .... neznam
moje i sumoner...

e edin aver smqtame da pochvame na 19.11.2012 i tyrsim clan/CP
avera shte e Phantom Summoner - 100%
az neznam oshte ....

igraem ot C1/C2 - ako nqkoi e zainteresuvan
Skype --> fabriciotabatone <---

Ruyko

vsichki koito iskat da igraqt v BG/EUR clan da mi pisaht na skype: jimgeramo
zapo4vame 2 CP ta - drugite koito po4nat mogat da se joinat i da sformirat CP zaedno

LoRuS

Zdraveite ....  Ruyko mi e mnogo poznato no ne se seshtam ot kyde. Pisha tuk za da vi kaja che i az sym sybral hora za klan ochakva se da startirame okolo 40 choveka vsichkite se poznavame ot Real life ili ot offi. Ako ste zainteresovani po natatyka za ally pishete mi na skype: svetlqka / LoRuS.
For Regards: LoRuS