Neo vs RPG

Started by Vanther, March 12, 2010, 09:53:04 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Vanther

Mam Neo 2mb , logujac sie na serwer mam pinga 110 ... w grze co chwile freezy badz lagi glownie w godzinach szczytu , rano prawie tego nie odczuwam.
Uzylem Leatrix Latency Fix (http://www.wowinterface.com/downloads/info13581-LeatrixLatencyFix.html) ale wlasciwie nic nie pomoglo ...
Slyszalem ze wiele ludzi ktorzy majaj neo maja problemy z lagami , teraz mam pytanie czy da sie jakos rozwiac ten problem oprocz zmiany neta ...

tyczy sie to serwera x5

xForce

nie wiem czy to jest zwiazane z neo, wczesniej logowalo, teraz juz nie.

jonek

jest problem z routingiem tpsa i wiem od znajomego ktory ich prosil ze odpowiedza ci ze nie pomoga :/

zmiana providera albo proxy moze cie uratowac aczkolwiek 2 opcja jest kosztowna bo na publicznym nie poszalejesz.

Gawain

sprobuj BATTLEPING
sam mam neostrade, i jakos specjalnie nie narzekam. lagi owszem sa w godzinach szczytu ale kazdy ode mnie z party je ma (i nie jest to polska grupa).

Toxic

Dość dziwna sprawa. Od powstania tego serwera nie miałam lagów przy czym większość ludzi w party się na nie w tym samym momencie skarżyła. Pewnie jest to problem z trasą a nie samym serwerem a tu pomoże tylko jakieś proxy.