Warsmith nolife looking for RUS/ENG/PL clan :)

Started by JohnTravolta, September 25, 2012, 04:17:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

JohnTravolta

Warsmith with experience looking for RUS/ENG/PL clan with good community.

Nationality: PL
Speaking also: ENG-good, RUS-basic

about me:
im man, 27years old,  heterosexual
i will farm as i can to get in few days 70+ lvl to learn S grade recipes.
I cant promise i will make noblesse because of my real life, but ill promise i will stay on this server till the end of the world (not in december 2012 :) ), even i will be only on market.

konopijczyk

JohnTravolta

Quote from: konopijczyk on September 25, 2012, 04:27:57 PM
widziales cos w zyciu poza monitorem ?

To akurat moja prywatna sprawa, ale jak to CIę tak bardzo interesuje, mam rodzinę i pracę a kilka godzin dziennie w gracii jak sie ogarnia kronikę wystarczy zeby dobrze ciągnąć, ale chyba wymaze z ogłoszenia info o PL, bo niektórzy polacy to tak kurwa zawistni sa ze jeden drugiego by sprzedal za 5zl. Ciekaw jestem czy jakis polski klan dorówna Topowym ruskim, bardzo bym tego chciał, jednak wiem jacy polacy są zawistni i kłótliwi... co szanowny kolega pokazał swoim postem, bo akurat nie napisałem ile godzin zamierzam grać dziennie a kolega od razu pomyślał że pewnie 16h+

konopijczyk

jakiz bulwers mozesz nawet usunac acc jak dla mnie xd

JohnTravolta

Quote from: mrPANIC on September 25, 2012, 08:38:57 PM
U played in BMF ?

I played in NonSense most of the servers, last server i played with TBD

mrPANIC

Ahhh sorry my mistake, i wann ask "u play in TBD? "

TimeSquare

Ja tam dobrze wspominam hero krafta. Dobrze wiedzieć że zawitasz na serwie niestety nie zaoferuje ci klanu no cuz nie jestem klan liderem ale Powodzenia i pozdr od Shotgun

JohnTravolta

Thanks everyone for their posts and private messages, my future will be for 100% connected with one of Tribunal CP's