New server

Started by sok, June 03, 2012, 10:21:17 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sok

Ahoj, přišel mi email ze rpg-club otevre new server. Chtel bych se zeptat jestli o tom někdo nevi více informaci???
Jestli ano tak mi je pls napište, na foru jsem nenašel žádnou zmínku.
Předem díky za odpovědi.

golemka

v septembri bude otvorená s gracia finalom
officially retarded

sok

Ecthe

dobra demence, kdyz byla na serverech finalka tak krajovali, aby dali hi5. Kdyz je moznost dat fresh hi5 tak bude finalka.
No myslim, ze rekord online z 15ky uz asi nepokorej. GL na kureopchroniklu :DD

golemka

max bude 2k bez botov ...
officially retarded

sok

Na rozjezd serveru je hi5 docela k hovnu, protože se da do druheho dne udelat moirai i na low rate. Na prvni CS běhaji lidi ve Vesperu atd.. Něco na tom bude zě většina chce GF, pekne pozvolna se to rozjede Veper budou mit jen ti nejvetsi farmeři v nejsilnějších klanech. Po pul roce přejdou na hi5, kde si dodelaji vsichni Vesper a ty Top pujdou do elegii. A na GF jsou lepsi pvp, žadne rushe, žadne 3 druhy atribudu do armoru atd. a je tam vic pvp. Ja osobně si myslim zě tam bude vic než 4k lidi hlavně kvůli pověsti stabylního serveru.

Ecthe

To musi byt zajimavej low rate, kdyz ses druhej den v moirai. Mozna tak na jave, kde si kliknes lvl a equip u kocky. :D

Ecthe

jahah, nevim co bude za mesic, natoz na podzim
nechtel bych ho travit u lajny :D

golemka

ale preboha ake bugi su ... na ten skill enchant , na bizuteriu mozes dat attribut , mozes targetovat daggera kto je v hide a take ... velka picovina co je na rpg ... wipe a interlude !
officially retarded

golemka

officially retarded

Adeptek

Quote from: Ecthe on June 12, 2012, 03:35:45 PM
jahah, nevim co bude za mesic, natoz na podzim
nechtel bych ho travit u lajny :D

Srabe, to já bych si to zase rád dal :D

Decoy

Quote from: Ecthe on June 07, 2012, 09:45:44 PM
To musi byt zajimavej low rate, kdyz ses druhej den v moirai. Mozna tak na jave, kde si kliknes lvl a equip u kocky. :D
76+ se dá na ~x7 High Five stihnout s partou za den a v A grade setech z crystal shopu se Zaken zergnout dá. Viz l2.ws na podzim, první týden 3*60 moirai / vesper sety.

A zvládne to každý noob co má slušnou constantu.
<- socket pwnz0r @ Naia!

~~DnB

Ecthe

nevim no, kdyz zacinala 15ka tak sem byl rad ze sem dodelal prvni prestup pri tom poctu lidi  :)

RiederCZ

Asi se tu taky ukazu :) Jsem zvedavy jak na tom bude server. :)  Snad najdu nejakou zajimavou CP :D

Caby

Quote from: RiederCZ on August 30, 2012, 02:23:17 PM
Asi se tu taky ukazu :) Jsem zvedavy jak na tom bude server. :)  Snad najdu nejakou zajimavou CP :D

Si hral na Ogčku vid.. :)

vacicak

Quote from: Caby on August 31, 2012, 11:15:01 AM

ty sem s kibou ani nechod :D

klingi

Quote from: vacicak on August 31, 2012, 07:05:29 PM

top kocka na OG! (tu to potom budu ownit jak nic...)

Caby

Fu.. :D to tady vyownim ale za kočku už určitě ne pojedu něco pvp a každopadne s CP partou nejakou jestli seženu.. :D

RiederCZ

Quote from: vacicak on August 31, 2012, 07:05:29 PM

Procpak ne ? :D  Tady by to nebylo tak snadne neceho dosahnout jak na OG :D

qqqq

Hovorite o nich ako keby vy ste mali nieco na rpg dosiahnut. :)

Only

Quote from: qqqq on September 04, 2012, 06:04:00 PM

Asi tak :D a zvlášť keď sa dá dokopy nejaká super cz/sk parta z OG alebo CZG, kde server mal úroveň akú mal. To je s prepáčením strata času pre niektorých tu :) (nemám predsudky, nech si hrá každý ako chce a čo chce :) )

RiederCZ

Quote from: Only on September 04, 2012, 06:43:34 PM

Asi tak :D a zvlášť keď sa dá dokopy nejaká super cz/sk parta z OG alebo CZG, kde server mal úroveň akú mal. To je s prepáčením strata času pre niektorých tu :) (nemám predsudky, nech si hrá každý ako chce a čo chce :) )

Prave ja jsem dorazil na OG z RU serveru ( Abyss :D ) proto me tam nemeli moc radi na oly :)  RPG bude zajimavejsi alespon :)

vacicak

stfu a soupej nohama :-)

Shattered

Quote from: vacicak on September 06, 2012, 10:57:28 PM

ty stfu a šoupej nohama. Však má pravdu vás stačí vidět na fansitu a už člověk ví kde skončíte...free frags! :D

Decoy

Quote from: Shattered on September 12, 2012, 02:10:19 AM
Quote from: vacicak on September 06, 2012, 10:57:28 PM

ty stfu a šoupej nohama. Však má pravdu vás stačí vidět na fansitu a už člověk ví kde skončíte...free frags! :D
Kde skončíme? :o
<- socket pwnz0r @ Naia!

~~DnB