RUR przez SMS? [x15]

Started by Duniolski, August 22, 2011, 06:34:15 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Duniolski

Czy jeżeli mam Pomarańczowy mogę zamówić RUR przez sms? Bo wysłałem jakiegoś sms myślałem, Ze mi dojdzie i straciłem 7 zł ... Wiec jeżeli możemy zamawiać przez sms do Jak do zrobić?

Gawain

Nie jestem pewien czy ktos z poza Rosji w ogole moze teraz donatowac.
Poza tym RUR za sms to byla najdrozsza opcja z mozliwych.

Najlepiej czekac na wznowienie paypal donations.

Kiru

Quote from: Duniolski on August 22, 2011, 06:34:15 PM
Czy jeżeli mam Pomarańczowy mogę zamówić RUR przez sms? Bo wysłałem jakiegoś sms myślałem, Ze mi dojdzie i straciłem 7 zł ... Wiec jeżeli możemy zamawiać przez sms do Jak do zrobić?

olej to dostaniesz 10rur :) za wysalenego sms albo i gorzej

Traderxx

zawsze to 50kk :D
Chociaż na portalach aukcyjnych są lepsze oferty ;)

Duniolski

No to w jaki sposób można tutaj zdobyć RUR? Da się jakoś?

Czytałem że za głosowanie można coś zdobyć tak? Jeżeli tak to jak? Bo nie mam pojęcia :<...

Traderxx

Quote from: Duniolski on August 23, 2011, 07:44:29 PM

Czytałem że za głosowanie można coś zdobyć tak? Jeżeli tak to jak? Bo nie mam pojęcia :<...

Najlepiej kupić od graczy za adenę

Logujesz się na https://forumen.rpg-club.net/?p=account_1 później bonus, wybierasz nazwę postaci klikasz vote, następnie musisz przepisać jakiś kod i tyle. Przy pierwszym głosowaniu nie dostajesz RUR dopiero musisz powtórzyć głosowanie za 24h
Nie wiem czy nadal to działa

kornez

na naszym portalu aukcyjnym masz tania adene, za nią kup rury w grze. Wyjdzie o wiele taniej niz z dotacji ;p

Traderxx

Quote from: kornez on August 25, 2011, 12:54:37 AM
na naszym portalu aukcyjnym masz tania adene, za nią kup rury w grze. Wyjdzie o wiele taniej niz z dotacji ;p
no i wspomoże naszych polaczków :D

polaczki farmią -> sprzedają adenkę -> on kupuję -> kupuję rury od rusków -> oni kupują rury za dotację ;)

Duniolski

Quote from: kornez on August 25, 2011, 12:54:37 AM

Chodzi wam o allegro czy co? :)

Traderxx

W zasadzie to tak, ale chcieliśmy być dyskretni  :D

Duniolski

Quote from: Traderxx on August 26, 2011, 12:03:38 AM
W zasadzie to tak, ale chcieliśmy być dyskretni  :D

Ahh... No ok :)... A to z głosowaniem to działa czy już niestety nie? :)

Quote from: Traderxx on August 25, 2011, 12:48:43 AM
Quote from: Duniolski on August 23, 2011, 07:44:29 PM

Najlepiej kupić od graczy za adenę

Logujesz się na https://forumen.rpg-club.net/?p=account_1 później bonus, wybierasz nazwę postaci klikasz vote, następnie musisz przepisać jakiś kod i tyle. Przy pierwszym głosowaniu nie dostajesz RUR dopiero musisz powtórzyć głosowanie za 24h
Nie wiem czy nadal to działa

I jak ja mam ten kod przepisać jak on po rusku jest? W sumie na tej stronie z kodem tam wszystko jest po rusku i nie wiem o co chodzi ;)...

Adri

hmm... ja tam nie mam cyrylicy...
https://forumen.rpg-club.net/top-g4ne2e1acrer

zarejestruj się, kliknij vote, zdrap "zdrapkę", przepisz kod, zaznacz x15, wpisz nick z gry i kliknij niebieski ruski napis... mi działa bez problemu... oczywiście musisz być wylogowany z gry na te kilka sekund odliczania... gl ^^

Duniolski

Quote from: Adri on August 26, 2011, 09:09:54 AM
hmm... ja tam nie mam cyrylicy...
https://forumen.rpg-club.net/top-g4ne2e1acrer

zarejestruj się, kliknij vote, zdrap "zdrapkę", przepisz kod, zaznacz x15, wpisz nick z gry i kliknij niebieski ruski napis... mi działa bez problemu... oczywiście musisz być wylogowany z gry na te kilka sekund odliczania... gl ^^

No ja właśnie mam... Screen -

A robię dokładnie jak mówisz...

@Edit...

Jeżeli mi ktoś powie czy jak wyślę z Orange kod to doładuje mi RUR?
Jeżeli to działa i ktoś mi pomoże to mu będę mógł wysłać jakiś kod na RUR... (Ja zdecyduje jaki)

Adri

hehe no masz dokładnie to co ja... na tym czarnym polu pisze, ze masz je zetrzeć myszką (przytrzymaj lewą mysz i przejedź po czarnym polu) xD

Duniolski

Ahh... Dobra nie ogarniam ruskiego i dlatego tak :)... To był mój pierwszy głos dopiero :)... A tam w tym drugim polu pod x15 mam wpisać swój nick postaci? :)

I jak jutro znów zagłosuje to coś mi doda? :)

Adri

tak, wpisujesz nick postaci :)
jak jutro zagłosujesz to w inventory powinien pojawić się vote coin... tylko pamiętaj, jak będziesz głosował to koniecznie musisz być WYLOGOWANY, bo inaczej nie dostaniesz coina :)

Arczi

Nie trzeba się w kontrol panelu logować ;) od razu można votować będąc niezalogowanym na rpg stronie..i przyy votowaniu się przecież wbija nick postaci i jaki server ;)

Duniolski

Wielkie dzięki za pomoc :)...

Duniolski

A jednak... Głosuję już 3 dzień, ale nadal w ekwipunku nie mam vote coinsów... Jak zrobić, żeby cookie nie usuwało mi czy coś? :)

Dziejowa

jeśli uzywasz IE do głosowania, to najlepiej zmień na jakąś inną przeglądarkę. W IE cieżko odnalźdź opcję zeby nie kasowało Cookie, znaczy pewnie możliwe, ale mi się udało tylko, aby nie kasował przez kilka dni, a jak się zapomnę to mi znów kasuje