Greek/ Ελληνικά

Started by Lazin, February 19, 2010, 01:01:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

frampala

Quote from: VampireLord on October 17, 2012, 08:08:57 PM
There is this thing, let me recall it... oh.. PRIVATE MESSAGE.

antemoustodiaolo
apantisi pros anonimo.. bb

anonimos

Quote from: frampala on October 20, 2012, 09:55:26 PM

antemoustodiaolo
\

re ilithio to post sou ekana quote ke toar p to vlepis den kses ti na pis? ala toso vlakas ise ksanaleo pou postare to video o ksenos ke nomizes to evala ego.... alithia gia pes rulari kala i clan ke se afto to server?  ;D ;D ;D ;D

frampala

Quote from: anonimos on October 20, 2012, 10:06:39 PM

antemoustodiaolo
\

re ilithio to post sou ekana quote ke toar p to vlepis den kses ti na pis? ala toso vlakas ise ksanaleo pou postare to video o ksenos ke nomizes to evala ego.... alithia gia pes rulari kala i clan ke se afto to server?  ;D ;D ;D ;D
des ti s egrapsa re ilithie.
nioseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Prolog

Franz- 7x MM @LOD
Luna -7x SD    @ MR/TB
Cerberus-8x ES,8x Cardi,8x HK
WS - 8x Cardi @LL/V
rpg x3- 7x Cardi @ROA
Shilen- 9x Healer @Divine/MR/Espadas

mightygod

anonimos

Quote from: frampala on October 20, 2012, 10:23:40 PM

antemoustodiaolo
\

.        Re mpastardi epidi den niothis ti s leo ke les ta dika sou se ksanarotao pes mou se pion server apo tous dekades pou epekse i clan sou rularate.  Ke pes mou ti kanete se afto to server.....

frampala

Quote from: anonimos on October 28, 2012, 01:27:50 AM
Quote from: frampala on October 20, 2012, 10:23:40 PM

antemoustodiaolo
\

.        Re mpastardi epidi den niothis ti s leo ke les ta dika sou se ksanarotao pes mou se pion server apo tous dekades pou epekse i clan sou rularate.  Ke pes mou ti kanete se afto to server.....
eisai koutso .

anonimos

Skatoflore opos to perimena apantisi 0.   Exete peksi se 30 server ke fagate poutsa ke stous 30 kseftilismeni

frampala

Quote from: anonimos on October 28, 2012, 10:33:32 PM
Skatoflore opos to perimena apantisi 0.   Exete peksi se 30 server ke fagate poutsa ke stous 30 kseftilismeni
ok ego to ksanaleo me greekwarriors dn exo ksanapeksei ama niothei to ligo mualo p exeis tha katalaveis oti dn exo kamia sxesi me to parelthon tous .
apantisi 0 gt eisai keftes oxi gt prospatheis na m tin peis ;)

anonimos

Quote from: frampala on October 28, 2012, 11:43:38 PM
ok ego to ksanaleo me greekwarriors dn exo ksanapeksei ama niothei to ligo mualo p exeis tha katalaveis oti dn exo kamia sxesi me to parelthon tous .
apantisi 0 gt eisai keftes oxi gt prospatheis na m tin peis ;)

re mpastarid se afto to server se rotao ti kanete... niosto gamwspite     rularete sto server opos legane sto clan prin ksekinisete???? gia pes mou

frampala

Exete peksi se 30 server ke fagate poutsa ke stous 30 kseftilismeni
auto leei gia tora? dn nomizo.
kai gia to ti kanoun oi gr33k to vlepeis sto game .apantisi dn xreiazetai na pareis apo mena.
kai vsk epeidi eisai gia to poutso palikari. telos sizitisis apo mena,kai katse mila  mono s.

anonimos

Quote from: frampala on October 29, 2012, 04:33:19 PM
Exete peksi se 30 server ke fagate poutsa ke stous 30 kseftilismeni
auto leei gia tora? dn nomizo.
kai gia to ti kanoun oi gr33k to vlepeis sto game .apantisi dn xreiazetai na pareis apo mena.
kai vsk epeidi eisai gia to poutso palikari. telos sizitisis apo mena,kai katse mila  mono s.

ti zwo ise re? to oti se 30 server exis fai poutsa den p repi na sto po epidi esi ouranokatebieks tora? to vlepo ingame? ma igname sas gamane oli bre zwon... ftiaxte (ama mporese pote...) ena fraps na douem ti kanete mpastardia

0000000000000

mightygod

dn 8elw na xalasw thn atmosfaira,
alla 8elw na dw dika s fraps perrisotero para apo ton frampala
ps:an sto vid eisai stous 4us plz mn kaneis reply.

anonimos

Quote from: AivEr on October 30, 2012, 01:04:46 AM

ta diak mou fraps gia pio logo na ta dis? to epeksa istorias? (ime thrilos tou l2 ala den ipa tpt) oi mpastardi i gw mas to peozune istories eno se kathe server kanoune fail eno stin arxi pane gia pseutorule...

frampala

Quote from: anonimos on October 30, 2012, 01:43:03 AM
Quote from: AivEr on October 30, 2012, 01:04:46 AM

ta diak mou fraps gia pio logo na ta dis? to epeksa istorias? (ime thrilos tou l2 ala den ipa tpt) oi mpastardi i gw mas to peozune istories eno se kathe server kanoune fail eno stin arxi pane gia pseutorule...
agorina m stamata tin polu malakia se tholonei.
eipa ego pouthena oti oi gw tha gamisoun i tha kanoun tpt ?
ego eipa oti dn me endiaferei ti kanane oi gw. epomenos min m kathese kai mou prizeis ta arxidia gia to ti kanane prin 30 server ilithie.
gia to ti kano ego kai to pos pezo ta kratao gia tin parti mou,oxi gia keftedes san tin  mouri sou. ;)
kai mias kai to pezeis istoria ,kai mas prizeis ta arxidia gia deikse esto kai mia foto re file na doume poios eisai,na doume pia nou driver eisai.

gavros

den exo kamia sympatheia stin clan twn gw alla den mporo na katalabo re anonimos apo pou pigazei ayto to menos eno les oti den isoun kai pote saytin tin clan. ti kollima einai ayto? les oti de sendiaferei to sygkekrimeno clan para to atomo pou ekane kapoio post alla sto clan anaferesai synexeia. eixes kamia gomena kai de sou katse apo ekei mesa? ti skata? sena server exo paiksei poy itan kai to sygkekrimeno clan (ston elixir sygkekrimena) kai pragmatika den tous exo kamia sympatheia alla mia xara pigainan oso paizan aposo thimamai. an einai kamia gomena apo ekei mesa pou sou rikse pita pes to kai se stirizo, alla na mas peis kai poia einai :P

mightygod

an epezes elixir 8a hkseres oti ta gw dn phgainan kala :P
btw apo oti exw ktlb o anonimos exei problhma me gw logo,kata thn gnomh tou, oti to pezoun pro prin ka8e srv kai se ka8e srv trone poutsa( m 8umizei polu 4us auto)

gavros

ypirxe periodos pou den pigainan kala kai ypirxe periodos pou piganan kala. eksartatai pos antilambanetai o kathenas to paw kala. gia mena einai oti eisai se ena kalo ally me ena stathero activity kai eisai paron sta events tou server (sieges epics). tora to ti leei o kathenas prin h meta simasia den exei. to ti kaneis einai to thema kai basi aytou krinesai. osoi epaiksan ston sygkekrimeno server mporoun na exoun ti gnomi tous gia to clan ayto. oute emena einai i kalyteri i gnomi alla apo tin alli prepei na dineis ta tou kaisaros to kaisari :P den ksero ti provlima exei o sygkekrimenos alla sigoura einai provlima.

P.S.    An itan gomena sti mesi epimeno na matho stoixeia :P
P.S.2 To na krybesai piso apo ena ''Anonymos'' kai na les oti theleis einai sebasto alla de dinei ypostasi sta legomena sou. An einai pes poios eisai, pou epaizes kai pou tous synantises

anonimos

Quote from: AivEr on October 30, 2012, 02:10:00 PM
btw apo oti exw ktlb o anonimos exei problhma me gw logo,kata thn gnomh tou, oti to pezoun pro prin ka8e srv kai se ka8e srv trone poutsa( m 8umizei polu 4us auto)

tha simfoniso me ton aiver edo pera.....

prin apo kathe server to pezoune istories me elinikes psixes ke oti exouen gamisi se olous tous proigoumenous server gia na traviksoune ta pedakia eno oli kseroume oti pantou trogane to pouli ke ligo sidero ston kolo... ine kseftilismena 30xrona pou pane na poulisoune internetiliki apo to l2...

oson afora ton elixir itane isos o monos server p esto dn itane toso gtp oso stin metepita poria... apo ki ke emta to kseftilisane entelos i kseftilismeni

frampala

Quote from: anonimos on October 30, 2012, 06:27:54 PM

prin apo kathe server to pezoune istories me elinikes psixes ke oti exouen gamisi se olous tous proigoumenous server gia na traviksoune ta pedakia eno oli kseroume oti pantou trogane to pouli ke ligo sidero ston kolo... ine kseftilismena 30xrona pou pane na poulisoune internetiliki apo to l2...

oson afora ton elixir itane isos o monos server p esto dn itane toso gtp oso stin metepita poria... apo ki ke emta to kseftilisane entelos i kseftilismeni
xaxax giati apofevgeis ta alla dio preigoumena post kai les mono oti se simferei poutanaki? ;D
pezei na exeis faei kamia poutsa apo dream i na exeis faei kana akiro se kana cp tous ,gia auto na tous exeis toso axti....(auo dn tous kanei pro...min pareksigithoume... ;) )

anonimos

Quote from: frampala on October 30, 2012, 07:58:06 PM

xaxax giati apofevgeis ta alla dio preigoumena post kai les mono oti se simferei poutanaki? ;D
pezei na exeis faei kamia poutsa apo dream i na exeis faei kana akiro se kana cp tous ,gia auto na tous exeis toso axti....(auo dn tous kanei pro...min pareksigithoume... ;) )

vre malakoviola sto ksanapa siga min kathome na kano reply ola ta post... na efaga poutsa apo cp ton gw??????? afou re zwon den exoune cp...   cp me 9 atoma apla dn iparxi sto bromo clan zwo afou randomades ine  ... oli DD me bot apo piso ta support ksipna zwon

frampala

Quote from: anonimos on October 30, 2012, 11:22:26 PM
Quote from: frampala on October 30, 2012, 07:58:06 PM

vre malakoviola sto ksanapa siga min kathome na kano reply ola ta post... na efaga poutsa apo cp ton gw??????? afou re zwon den exoune cp...   cp me 9 atoma apla dn iparxi sto bromo clan zwo afou randomades ine  ... oli DD me bot apo piso ta support ksipna zwon
re file to vlepeis oloi lene eisai gia to poutso ante klapse mono s m prizeis ta arxidia .

Tsanki

anonimos

kalos ke tin kota... gia pes mas file mou poso kalo clan itane i GW ston elixir?

mightygod

o olumpiakos 8a perasei stous 16 ti leei.