Romanian/Roman

Started by Skeltah, February 17, 2010, 02:30:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

morfeus

Quote from: marcantonius on March 27, 2010, 01:15:21 AM
Salve , eu am jucat pe dex vro 2-3 ani aveam numele carlos in clanurile TO si RIP, mai e cineva pe aicea de ajucat pe dex, si ne stim?

:) dap imi aduc aminte de nicku' tau  eu am jucat pe dex pe vremea cand inca nu se bagase c4 retail like cand a fost bug-ul ala cu cristale de se imbogatise lumea de era 1kkk un bop :)) ( atunci am si plecat de pe dex ca se deschidea virtue/paradise cu primul c4 retail like ) am fost la primul antharas care a fost buguit vai mama lui de ii dadeam anchor cu pisicarii  :D iar the best drop a fost un elysian  :D.....am vazut-o pe aici si pe mocuishle care a fost in TO/RIP si in maretul clan phono  ;D.........hehe vremuri

MichaelV

Quote from: haart on March 27, 2010, 02:08:08 AM
conteaza?
Poate vrea baiatu sa isi traga un clan pe unde cunoaste macar o persoana.
Te stiu si eu mister carlos ; )

marcantonius

Da morph , a fost cam buguit atunci la inceput pe c3`u ala facut c4 , cats rules .: D Dar pana la urma lau facut calumea si a fost bine, oricum mama lui de bop  cat mam chinuit sal fac atunci, aveam 2 demons sword cu MM si nu leam dat leam tinut pana pe c4 si interlude : D
Brasilian Jiu-Jitsu FTW!

Demolatoru

imi verific semnatura :D

morfeus

Quote from: marcantonius on March 27, 2010, 03:45:35 PM
Da morph , a fost cam buguit atunci la inceput pe c3`u ala facut c4 , cats rules .: D Dar pana la urma lau facut calumea si a fost bine, oricum mama lui de bop  cat mam chinuit sal fac atunci, aveam 2 demons sword cu MM si nu leam dat leam tinut pana pe c4 si interlude : D

hahahah eu si acum am demonu' cu MM de pe c3:)))   

haart

oare astia nu au de gand sa dea drumul la siege'uri?

Manowar

bai frate e crima cu retetele de dc helm. 50kk pt o reteta ?

oricum cand e vorba de market .. serveru e praf ca persoanele care decid lucrurile astea habar nu au ce fac.

Quote from: Owen on February 25, 2010, 03:00:04 PM
I may be retarded for winning an argument on the internet.

BR teacher:

Quote from: Owen on February 26, 2010, 12:29:21 AM
shouldn't that be: UAEHUeuHEUaheuHEUheuAHEuaeaheUEHUAheuHE?

morfeus

Quote from: Manowar on March 29, 2010, 01:37:11 AM
bai frate e crima cu retetele de dc helm. 50kk pt o reteta ?

oricum cand e vorba de market .. serveru e praf ca persoanele care decid lucrurile astea habar nu au ce fac.

:D :D macar e pt toata lumea la fel  :D :D :D

Manowar

serios ? ai vazut afl cate am au ?? si arme de s ?? de unde au avut aia materiale sa crafteze atat ??

in stakato nu i-am vazut. cu spoilu nu merge. de cumparat .. de unde bani daca tre sa ia si retete si parti etc.

o fi oare coincidenta ca sunt rusi ? o fi oare coincidenta ca se plange lumea de ei ca folosest 3rd party software?

nujt ce sa cred .. da oricum prea bine nu miroase treaba

BR teacher:

morfeus

Quote from: Manowar on March 29, 2010, 02:16:00 AM
serios ? ai vazut afl cate am au ?? si arme de s ?? de unde au avut aia materiale sa crafteze atat ??

in stakato nu i-am vazut. cu spoilu nu merge. de cumparat .. de unde bani daca tre sa ia si retete si parti etc.

o fi oare coincidenta ca sunt rusi ? o fi oare coincidenta ca se plange lumea de ei ca folosest 3rd party software?

nujt ce sa cred .. da oricum prea bine nu miroase treaba

eu i-am vazut mereu in stakato si nu doar un party, totusi nu bag mana in foc pt nimeni  mai ales pt cei pe care nu ii cunosc ( de ex party-ul meu.....avem  de dat craft in 10 arme de S, ne mai lipsesc lamele...si nu jucam nici 18 h/zi  nici nu am botat nici alte porcarii nu am facut)........ideea e ca se si fabuleaza mult si asa a fost pe fiecare server pe care am jucat, intotdeauna au fost unii care s-au plans ca dusmanii lor sunt ajutati de admini si iti dau un ex: pe aerith tiax care nici macar nu era gm era acuzat ca ne ajuta pe noi cu spwanul la RB's + other shits

referitor la 3rd party software  :D hai sa fim seriosi ce vrei sa spui tu ca numai AFL foloseste? sau a folosit, presupunand ca acum nu mai merg :D.....nu ai vazut filmul lui xlife?  :D :D iti spun eu ca sunt oameni care folosesc kkt-urile astea in toate clanurile, mai mici sau mai mari....inclusiv in al tau.........cred ca lucrul care ma enerveaza cel mai mult si mi se pare cel mai de kkt este software-ul pt pvp.....decat sa folosesc asa ceva mai bine dau uninstall la L2 si ma apuc de altceva

p.s

am auzit ca AFL nu sunt numai rusi

MichaelV

Spoilu' se face saptamana asta (SPER) si piata se va reface usor usor.
Despre teoria conspiratiei, nu pot sa bag mana in foc, nu am cum sa stiu. Dar ce am discutat cu alice si shabaka pana acum nu cred ca ar face asa ceva. Nu stiu daca mai sunt si alti gm. Oricum, clanul asta, AFL, a fost pe primul loc la pvp points aproape tot timpul de la inceputul serverului, deci si pe vremea c-b grade. E clar ca bajetzii stiu sa joace.

Manowar

nu zic ca nu stiu. i-am vazut in actiune si stiu ca-s buni. da sunt mai multe chestii despre care nu stiu ce sa cred.

pe langa echipament. ia restartu de server de pe 28 la pranz. barakiel nu se spawnase. dau restart. hopa barakiel. il trag astia in beast farm si il omoara .. barakiel nu dispare.

azi dimineata clanu meu genocide l-a tras pe barakiel in fortress acolo in vos. ei bine pe la 40% dispare inapoii la spawn.

se poate sa fie coincidente. pur si simplu spun ca incep sa se cam adune coincidentele. si stiu ca sunt alti gm in game. de exmeplu AlexUS ala sau cum ii zicea.

BR teacher:

MichaelV

AlexUS e Shabaka.
Din cate am inteles de la playeri, cand tragi un raid prima oara intr-un spot anume e posibil sa se respawneze la spotul original.
Daca ai vreo dovada mai clara spune-mi, ca sa am 'gloante' cu se sa intru in discutie. Cu lucruri din astea nu pot sa zic nici bunaziua. Cu toate ca eu cred ca nu se fac magarii din astea.

Udunnome

AFL a fost la dusk,au avut o saptamana de omorat pe Anakim ,poate au de acolo vreo 2 AM,oricum sunt destule arme de S pe server,nici nu stiu clan craft systemul lor...cat despre Barakiel ,nu mi se pare justificata partea cu "raid dragging" dar na daca este permis...acuma nu vreau sa fiu rau,dar daca altii pot face ceva ce tu nu poti, nu inseamna ca triseaza.raizii apar primii dupa restart iar cum spune si MichaelV :"cand tragi un raid prima oara intr-un spot anume e posibil sa se respawneze la spotul original."
vorba aia...fraps or not true  ;)

n0click

Hate , AFL sunt all day in ketra , eu stau si farmez pe langa ei si le folosesc cake :D ,oamenii fac trenuri cu magii , si au 2 Bh care dau aoe spoil :D mi-a dat shift BH lor ca vorbeam cu el si aveau tone de keymats si mats din AOE , si sunt de treaba , mereu imi dau PM cand au cake ketra D: si uitate la filmu lor de pvp .. sunt perma FOG si le au cu pvp .

AFL sunt de pe Teon am vb cu p1nk leaderul lor si shtiu destule despre ei :D

morfeus

btw MichaelV  e un dwarf in aden "soulspirit" in magazin langa npc si vad ca tot vinde spirite ore ( cu zecile de mii) mai ieftin decat npc-ul.......... a verificat cineva care e treaba cu el?....mai ales ca a aparut acolo dupa faza cu exploitul

MichaelV

Da, l-am observat, nush care e faza cu el. I-am zis adminului sa il verifice. Daca la verificat sau nu, asta nu mai stiu.

Edit: Apropo, nu e posibil sa le fi cumparat din alt loc mai ieftin si sa le vanda acolo? Am vazut ca diferenta e extrem de mica fata de shop, ca de ex un oras cu tax rate mai mic, nush... Ia sa ma duc sa ma uit, uite asa invatam lucruri noi in fiecare zi : )

Edit2: In aden 480, cel mai ieftin am gasit cu 460. El cu cat le vinde?
http://www.l2guru.com/forum/archive/index.php/t-28200.html

Edit3: dupa ce am citit ala m-am dus si giran de curiozitate, este 440 acolo : )

n0click

da , in starting vilages este 440 :P am verificat demult de curiozitate cand am vazut in rune shop 480 dorfu 470 si cand am facut new char era 440 :D

n0click

rumunescu michael ce se mai aude de spoil ca vine pastele si intrati in vacantza ca gm :D s vine 1 mai si nu shtim nik :P

MV: am discutat ieri si azi destul de intens. Spoil-ul se va schimba iar optiunile sunt x1 chance si x3 sau x5 amount, depinde ce va alege adminul.

Weedz

Inca un roman se alatura voua, insa eu joc pe x30 deoarece nu am timp si dispozitia necesara pentru x5. Nu joc de foarte mult timp aici, cred ca am  1 luna. Serverul mi se pare ok, insa de cand s-a deschis x5 e mai putina miscare(logic). Fiind intr-un clan rusesc (full russian :D ) ma bucur cand mai vad vreun roman prin joc/forum ! Cine mai joaca pe x30 si e dornic de vreo discutie in romana sa lase un pm ig :))
Regards! ;)

Demolatoru

pana la urma cand se schimba spoilu? e aiurea rau sa mor io... vreau sa cumpar mats si nu stiu ce sa fac

Apophis

n0click

sa scapat spoilu pe el :P numai vine :D da am spoilat azi ceva enria vreo 90 mi-au crapat ochii

MichaelV

Nu stiu bre, si eu astept la ca si voi. M-am saturat sa ii tot intreb zi de zi, deja am devenit prea stresant cu spoilu asta. Au zis ca il fac, mai mult de atat nu am ce zice.

Manowar

pai mai bine nu mai intrebi .. ca mai vine vreun inteligent d-ala gen shabaka cu un raspuns d-ala gen "you stupid" "topic closed" dum dum

BR teacher: