Romanian/Roman

Started by Skeltah, February 17, 2010, 02:30:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

asulica

sal sunt bishop lvl 56 caut clan am b pe mine si stiu sa joc am jucat 3 ani de zile de dragon-network

GIXI

la multi ani !

ohooooo vii de pe dn ? ala a fo acum vreo 5 ani! dar cred ca mai merge inca . am fost pe shadow/dragon.

a fost frumos pe dn. chiar era munca de crapai sa faci ceva.

parca acolo a fost faza aia ( sau pe hobby server, unu vechi rau de tot ) =  un clan era bine bine, au tras baietii si avea seturi pe ei/arme/etc. cl s-a certat cu pretena lui. aia avea passu de la charu lui. s-a logat, a luat din clan wh seturile, si a inceput sa arunce cu ele prin giran+mats + recipe, a aruncat tot . i-a ingenuncheat. au luat-o de la 0 iar :)

aia cu suptu pulii pe 100 de sop ( cand era sopu la putere) parca pe dex a fost

sorinex

sorinex

Quote from: dem0 on January 05, 2011, 08:50:16 AM
Quote from: sorinex on January 04, 2011, 04:46:37 PM
cu sop-urile pe dex :)
n-au fost doar "sop-urile" la mijloc ;) dar da au fost si sop-uri as reward, rofl

oricum cea mai tare faza e ca amandoi erau frumosi ca noaptea, si mai tare a fost telenovela de pe forumul dex-ului cand a rasuflat povestea  ;)

Audi

salutare baieti si fete.stie cineva se va baga Freya pe sv asta 15x?nu de alta dar as veni sa joc aici pt ca e GF si e mult mai echilibrat decat freya cu mii de atribute unde dai 300 dmg....
multam:)

morfeus

Quote from: Audi on January 09, 2011, 10:28:04 PM
salutare baieti si fete.stie cineva se va baga Freya pe sv asta 15x?nu de alta dar as veni sa joc aici pt ca e GF si e mult mai echilibrat decat freya cu mii de atribute unde dai 300 dmg....
multam:)

pe ce server ai jucat freya?

Audi

pe arion,merge foarte bine freya dar se fac greu crystalele pt 300 atribut..

morfeus

Quote from: Audi on January 10, 2011, 04:13:54 AM
pe arion,merge foarte bine freya dar se fac greu crystalele pt 300 atribut..

sry pe dex nimic nu merge bine si asta de ani de zile  ;)

Prime

---BlacklisteD clan recruteaza!!!!!

Salut!

About Clan:
              -LVL 7
              -Clan Hall Aden
              -Clan skills
              -Fortress
              -Frendly Community
              -Ventrilo Server
              -Raids, sieges,and lot of fun!

[]What we need
               -Active Players
               -Cardinals
               -EE
               -DD`s
               -All must be lvl 76+subs+at least A grade Items!(top)

Clan Leader: NoGooD
Elpy Helpers: Prime and InkHeart

Daca va intereseaza....Pm si se va rezolva :) Enjoy!

Snipeer

hai salut caut suport activ pentru constant party.cei interesati pm snipeer in joc

Snipeer

caut suport activ pentru constant party. cei interesati pm snipeer in joc

strikE

constant de romani? :)) ma bag si eu sunt dworf level 81

haart

Quote from: strikE on July 11, 2011, 12:35:13 AM
constant de romani? :)) ma bag si eu sunt dworf level 81

tu esti miho de pe dex sau vreun fan?

baho

Ma indoiesc ca e miho, ala e dex fanatic. Nu pleaca de acolo nici daca e banat pe viata.
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

haart

Quote from: baho on July 11, 2011, 11:28:02 AM
Ma indoiesc ca e miho, ala e dex fanatic. Nu pleaca de acolo nici daca e banat pe viata.

atunci e un fan ca vad ca are nick la dwarf exact nick'ul care il folosea miho pe forum

Keekee

Ati vazut ce fail a fost noul srv 7x ?:)) Am vazut servere l2j cu populatie mai mare .
Dexternet e mort , si adminii l-au ucis , pe forumu ala a lor e un circle jerk nesimtit rau de tot XD Oameni care cica's trolli ei , fac repost de pe 4chan/reddit si's cool !!

haart

deoarece cronica e mult prea veche iar adminii sunt mai rau ca nazistii
daca nu le place ce postezi pe forum iei ban pe forum si poate  si in joc

si RPG ar muri daca nu ar fi lansat zvonurile cu update la H5

baho

RPG ar fi mers mult mai bine daca nu anuntau H5 asa din timp. Cei care joaca acum le-a pierut cheful cand stiu ca H5 e pe drum.
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE