Romanian/Roman

Started by Skeltah, February 17, 2010, 02:30:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Chr1s

N3bunu

Quote from: dem0 on November 06, 2010, 11:01:33 PM
teamzone

ala nu e clan la ce roboti sunt. Pe toate serverele pe care au jucat au dat fail.

morfeus

Quote from: N3bunu on November 14, 2010, 11:46:56 PM
teamzone

ala nu e clan la ce roboti sunt. Pe toate serverele pe care au jucat au dat fail.

man, clan este  ;D,  doar ca unul de cacat  :D ;)

N3bunu

Quote from: morfeus on November 15, 2010, 12:32:49 AM
Quote from: N3bunu on November 14, 2010, 11:46:56 PM
teamzone

man, clan este  ;D,  doar ca unul de cacat  :D ;)

nu e clan frate , mai bn zis un zerg de cacat :)

mrnej

Salut!
Ar fi bine un clan doar pentru cei care stiu lineage, si care vor sa joace,nu pentru noobii de 10 ani, poate mai mici, care pierd timpu ,si au fitze de expertii,un clan in care sa facem ceva frumos,care sa se impuna pe servar,si desigur sa ne distram ,nu sa ne stresam.

baho

Stati calmi ca nu o sa va impuneti pe acest server in vecii vecilor. Sunt 4 clanuri cu mult peste restul si ca numar de oameni si ca skill. Asa ca stati calmi, competitivi la TOP nu o sa fiti. Dar nu e problema, ca sunt multe alte clanuri cu care sa aveti fun, doar ca nu o sa aveti access la epici si castelele importante.
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

History

Salut, liniştiţi-vă, idea de "national clan" e fumată de mult.. şi nu va da rezultate.
Mai bine găndiţi-vă să vă strângeţi în câteva CP-uri, măcar acum in ultimu ceas. :-*

morfeus

Quote from: baho on November 15, 2010, 01:03:12 AM
Stati calmi ca nu o sa va impuneti pe acest server in vecii vecilor. Sunt 4 clanuri cu mult peste restul si ca numar de oameni si ca skill. Asa ca stati calmi, competitivi la TOP nu o sa fiti. Dar nu e problema, ca sunt multe alte clanuri cu care sa aveti fun, doar ca nu o sa aveti access la epici si castelele importante.

subscriu, pe nici un server serios nu a fost in top un clan de romani si ma indoiesc ca o sa fie pe asta

Apophis

Baho care sunt alea 4 clanuri ? U in ce clan esti ?

morfeus

Quote from: Apophis on November 15, 2010, 04:05:29 AM
Baho care sunt alea 4 clanuri ? U in ce clan esti ?

se refera la cele 2 clanuri de roboti rusi AFL si IR  + LL & OOC

Apophis

Morf u pe unde o sa fii serverul asta ?

alexu

Salut sunt dagger si caut CP pe serveru de 15x ce se deschide astazi,daca aveti nevoie de un on in +,pm attaker in joc.Mc

Apophis

serveru se dechide maine mai nou  :'(

kokos

Quote from: Apophis on November 15, 2010, 03:56:48 PM
serveru se dechide maine mai nou  :'(

tu esti cauza amanarii  :D

Apophis

no no no eu eram pregatit

mrnej

Nu se poate,si eu eram pregatit,asta e doar asa de teasing.

kokos

Quote from: Apophis on November 15, 2010, 04:13:43 PM
no no no eu eram pregatit

tu da ..imi imaginez ce munca psihica ai depus pentru a redeveni ... leecher :D

Udunnome

kokos ai reusit sa iti faci loc cu greu in programul tau incarcat pentru inceputul serverului si uite ce belea. 8)

kokos

Quote from: Udunnome on November 15, 2010, 05:18:31 PM
kokos ai reusit sa iti faci loc cu greu in programul tau incarcat pentru inceputul serverului si uite ce belea. 8)

plm am facut curat in casa , am pus cola la rece , cuburile de gheata , am mancat :D ..si yote ce fac astia

morfeus

Quote from: Apophis on November 15, 2010, 12:28:39 PM
Morf u pe unde o sa fii serverul asta ?

nu stiu momentan.......o mare parte din oamenii cu care joc de cativa ani sunt cu tine in clan

kokos

Quote from: dem0 on November 15, 2010, 08:55:33 PM
schimba cola aia pe niste beri cu baietii in oras pentru astazi :)

been there , done that :D

DarkWings

Quote from: morfeus on November 15, 2010, 01:58:47 AM
Quote from: baho on November 15, 2010, 01:03:12 AM

subscriu, pe nici un server serios nu a fost in top un clan de romani si ma indoiesc ca o sa fie pe asta
Trebuie sa ai si timp ca sa faci fata pe un server cu mii de playeri on. Am avut clan de 150 de insi, dar leaderii nu au mai avut timp sa se ocupe asa ca am ramas vreo 15-20 activi, ce joaca relaxat pt fun. :)

mrnej

Se poate, daca vrei si e timp,am fost in clan si eu de 100+ nu mai stiu exact ,pe l2via rata era x15,eram in war cu toti de pe servar si tot am facut ceva pe akolo  ;),daca ne adunam ,cam intr-o 1 ~2 luni  ajungem 80+,asta daca jucam hard core, si "fun" mai tot timpu e  ;D.
PS:Caut clan  ;D.

alexu

lvl 80+ faci mai rpd..in 1-2 luni mai degraba faci niste iteme bunicele :D :D

DarkWings

Quote from: alexu on November 16, 2010, 02:46:01 PM
lvl 80+ faci mai rpd..in 1-2 luni mai degraba faci niste iteme bunicele :D :D

Questurile de 7 signs oare cand s-au bagat?Eu am jucat ultima data Epilogue si Freya :)
E aiurea la 79 fara ele