Romanian/Roman

Started by Skeltah, February 17, 2010, 02:30:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

morfeus

Quote from: adi2ro on September 16, 2010, 11:20:47 AM
Salut. Uite am venit cu vreo 5 prieteni de pe RaidFight pana isi revin aia. Si mai am 3 amici dar nu sunt romani. Avem full party acum (BD/SWS/Healer/Tank si ceva DD) si cautam un clan de RO pentru academie. Iar daca merg bine lucrurile am vrea sa ramanem. Daca nu posteaza nici un clanlider ma gandeam sa fac eu clan cu cei din grup si care doriti sa mai va alaturati la un clan de RO puternic si organizat unde calitatea si nu cantitatea conteaza lasati un mesaj.

Bafta!

welcome si multa bafta ;)

baho

*vampire accent* veeelcome
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

Diapwnz

sal,la ce ziceai tu adineauri,nu cred ca merge sa-ti faci clan....deja sunt destule clanuri foarte puternice,gandeste-te k serveru e deschis din martie,deci mai bn postezi pe forum la 5x,sunt destule topicuri puse de CL care cauta CP.

iFane

salutare

am inceput pe server acum o saptamana impreuna cu un prieten eu Bd el Bp (79 , 76)

venim de pe retail, nume BorisTheBlade si Orlando
daca exista doritori de suport pt un constant party  nu ezitati sa ma cautati, am acelasi nume in joc

Merci

GIXI

sa dea dracu daca inteleg cum sa-mi fac account pt game . am facut pt forum, da sa joc piua !!! am bagat 5 useri pe acelasi mail, zice ca e ok, da in mail nam nimica, sa schimb passu, ca passu care mi-l da e scarbos rau !

GIXI

am facut eu ceva cvea. am facut mai multi useri de pe acelasi mail ! cum mm? nu trebe mailu si accountu ? chestia cu openid n-am gabjito, sunt prea tranta!

OcTaker

Si eu am aceeasi problema, am facut un cont pe care nu mergea sa ma loghez, parola am uitat-o evident pentru ca era aia de la ei. Mail de confirmare pentru registration n-am primit, si nici cand incerc sa dau pe forgot password nu merge, imi da ceva eroare in rusa din care nu inteleg nimic.

OcTaker

47

Salut ! sv mi-a fost recomandat de un prieten

din cate am observat nici un clan decent nu a postat un topic pt recrutare cu exceptia LL, desi am vazut jucatori "cunoscuti" prin LoS si yid ; ooc am observat ca recruteaza ca de obicei partyuri pt scut ; ce alte clanuri cu "traditie" se presupun ca vor sosi?

baho

Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

47

Life (17:36:31 26/10/2010)
want copy from demon / pink chat?

Kobra (17:36:40 26/10/2010)
ye

Life (17:36:52 26/10/2010)
AwakenDemon17: 13 hours
u know clan named Infared?
Pink17: 13 hours
y
AwakenDemon17: 13 hours
they are good?
Pink17: 13 hours
bots
AwakenDemon17: 14 hours
what u mean by bots?
Pink17: 14 hours
we own them on old to x7
all on ranger
never exp by hand only wallker
AwakenDemon17: 14 hours
i see
Pink17: 15 hours
but on old x7 we have better settings in ranger xD
ir = retarded zerg
AwakenDemon17: 16 hours

TT

https://forum.rpg-club.net/index.php?showtopic=19610&st=40

47

mi s-a parut amuzanta chestia ;daca e autentica sau nu e clar ca nu pot confirma; crestul mi se pare cunoscut de pe ruoff , insa nu in circumstante bune

morfeus

Quote from: dem0 on November 07, 2010, 02:01:28 AM
nu stiu, n-am mai auzit de ei inainte.
repede se mai sperie lumea cand aude de rusii, si chiar pink17 s-a gasit sa vorbeasca despre toolz? :)

pai tocmai daia se sperie lumea de rusi  ;) :D ca sunt roboti

p.s

sunt convins ca vor fi multi playeri/clanuri, serverul este asteptat de multa lume inclusiv de aia care au luat teapa cu arionul (cu toate ca stiau unde se duc), este cel mai bun server privat in acest moment, sunt sigur ca o sa fie plin de lume

morfeus

Quote from: dem0 on November 07, 2010, 03:22:59 AM
iti garantez ca nu doar rusii sunt roboti
cei mai mari no liferi, recunosc
pe oficialul lor rusesc nu merge nici o dracie de bot sau cheat softs si totusi e plin de playeri

nu am spus ca doar rusii, doar ca ei sunt cei mai mari si mai multi useri de cacaturi si aici ma refeream in special la ofi EU/NA + private nu la ala al lor rusesc

baho

Quote from: morfeus on November 07, 2010, 03:11:00 AM
sunt convins ca vor fi multi playeri/clanuri, serverul este asteptat de multa lume inclusiv de aia care au luat teapa cu arionul (cu toate ca stiau unde se duc), este cel mai bun server privat in acest moment, sunt sigur ca o sa fie plin de lume
Inclusiv MR? :)) Aia par destul de fericiti acolo, sunt un fel de stapani in tara nimanui. Dar eh, dupa atatea failuri cred si eu ca vor sa stea acolo, chiar si singuri
KARAAAAAAAAATE

morfeus

Quote from: baho on November 07, 2010, 11:33:00 AM
Quote from: morfeus on November 07, 2010, 03:11:00 AM
Inclusiv MR? :)) Aia par destul de fericiti acolo, sunt un fel de stapani in tara nimanui. Dar eh, dupa atatea failuri cred si eu ca vor sa stea acolo, chiar si singuri

no clue about MR sau alt clan de pe acolo  si nu vreau sa mai zic nimic de clanurile de pe dex ca iar sare lumea, s-a vazut foarte clar ce era de vazut vis a vis de clanurile de pe dex atunci cand au incercat mici evadari pe alte servere

47

de pe dex doar "lupii albi" cred ca vor veni; iar MR daca vin nu isi vor folosi " numele " cu sigurantza

47

da; pai mereu au fost grupuri pe toate noile servere .

MichaelV

Quote from: dem0 on November 07, 2010, 12:14:14 PM
am auzit ca theonline are un antibot bun de blocheaza cam ceea ce se foloseste si aici.
ce ziceti o sa avem parte de el si aici?
Am discutat de mult despre acest antibot cu Lagys dar a zis ca nu merita, e usor de pacalit. Dar asta era acum ceva timp, poate l-au imbunatatit. Daca e asa ok cum ziceti voi, o sa il conving sa il puna si aici.

MichaelV

Hmm, i-am zis dar se pare ca acel antibot nu e lucrarea lui si nu are nici o legatura cu el. Cu alte cuvinte, cel putin pentru moment, nu putem avea acces la el. Vom vedea pe viitor ce solutii avem la aceasta problema ...

morfeus

cu alte cuvinte......e clar  :D :D :D

OcTaker

Imi ziceti si mie ce rate o sa aibe 15x la enchant? safe enchant, max enchant, x % normal enchant, y% bless enchant. Mersi.

fantomel

Quote from: MichaelV on November 07, 2010, 02:50:58 PM
Quote from: dem0 on November 07, 2010, 12:14:14 PM
am auzit ca theonline are un antibot bun de blocheaza cam ceea ce se foloseste si aici.
ce ziceti o sa avem parte de el si aici?
Am discutat de mult despre acest antibot cu Lagys dar a zis ca nu merita, e usor de pacalit. Dar asta era acum ceva timp, poate l-au imbunatatit. Daca e asa ok cum ziceti voi, o sa il conving sa il puna si aici.
am jucat recent pe theonline erau la boti acolo nu aveai loc de ei .
MichaelV care e cea mai rapida metoda de donate ? la care putem sa avem si noi acces

MichaelV

La Multi Ani tuturor ce port numele de Mihai sau Gabi! Fie ca toate dorintele voastre sa se indeplineasca! : )