Romanian/Roman

Started by Skeltah, February 17, 2010, 02:30:34 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shaenya

sper sa avem un mod capabil :) pentru altfel o sa raman tot de datoria lui Michael sa se ocupe :-"

Akz

Mai sunt ceva RO. :)
Eu am inceput acum 2 zile, mi se pare destul de ok serverul.
Sper sa aiba un viitor bun.

baho

Are si el unele probleme dar oricum, este cu MULT peste d3x al nostru care e la fel ca mai toate lucrurile din Romania ...
Si cum azure e no more, chiar nu vad alt server international care ar merita sa fie jucat. Chiar daca nu ar exista RPG, pur si simplu nu mai exista nici un server decent.
Banuiesc ca urmatorul pas dupa RPG va fi free 2 play retail, pentru cei ce vor mai juca pe vremurile alea.
All are mistaken about russians using l2r, explanation is a lot simpler:
Quote from: roszak on December 08, 2010, 09:52:40 PMamericans are fat and never go out, so they have pathetic hand-eye and overall coordination. we do lots of sports (karate in my case) so we are healthy and fit, and that benefits in computer games as well.
KARAAAAAAAAATE

hetea

salut! am intrat si eu la rusnaci sa vad care e faza...
ma gandesc ca aveti ceva clan ro ...sau unul in care sunt mai multi romani.
daca aveti nevoie de un char, support cred ca o sa fac sws/bishop sau altceva dati un pm si zicetimi pe ce sv  ;D
momentan nu ma pot loga, cred ca e ceva bai cu login sv.

MichaelV

Welcome : )
Sunt destui romani aici. Pe New World se joaca majoritatea x5, si banuiesc ca in ph34r sunt mai multi romani. Sunt veniti de pe wrath. Dar din ce stiu eu, mai prin fiecare clan sunt si cate 2-3 romani.

DrSageata

In AMT suntem vreo 35 de romani si 35 de polonezi.Phear  are romani(dar nu asa multi),acolo is multi pl/svk.

MichaelV

Am si eu loc in AMT? : )

DrSageata

Sigur ca da.Avem si ventrilo,daca vrei sa intri.Majoritatea suntem 25+,deci nu cred ca o sa ai "age diversions". :D

hetea

@dr sageata. zi si mie la cine sa dau pm pt clan :)

DrSageata

Redlightdistrict e clan leader acum,dar mai au invite right si: Shakal,Helium,Drakulla.Vezi si tu care e on. :)

MichaelV

Glumeam. Da, ma joc si eu, dar decat casual, deabia am 75 si nici nu am de gand sa intru pe undeva. Cine stie ce mai incepe sa zica lumea, incep cu teorii nebune : )

DrSageata

Da,ma gandeam eu ca glumesti.Stiu,asa e,lumea e foarte suspicioasa mai tot timpul. :D

KnGhtmRe

Quote from: MichaelV on June 03, 2010, 10:34:29 AM
Glumeam. Da, ma joc si eu, dar decat casual

stai linistit ca sageata e mai rau ca tine. el e "seldom" online :))

DrSageata

Ce sa ii faci,la 26 de ani,tre sa muncesti,sa inveti,sa stai cu prietena,multe chestii care mananca mult timp.Cu cat inaintezi in varsta,cu atat ai mai putin timp ai pt l2.Nu mai e ca in timpul liceului/facultatii,cand stateam 12h+ la pc. :(

Udunnome

si macar daca prietenele ar juca si ele L2 tot ar fi ceva

hetea

Quote from: Udunnome on June 04, 2010, 10:24:38 AM

ar fi o treaba!  ;D

KnGhtmRe

Quote from: Udunnome on June 04, 2010, 10:24:38 AM
sa sti ca noi avem 2 cupluri in clan :)
sa vezi ce fain e cand striga unu "femeie, nu mai avem de mancare" si ea raspunde "bah ma lesi?! fa-ti singur ca sunt la raid" :)))

Udunnome

Quote from: KnGhtmRe on June 04, 2010, 10:47:57 PM
sa sti ca noi avem 2 cupluri in clan :)
sa vezi ce fain e cand striga unu "femeie, nu mai avem de mancare" si ea raspunde "bah ma lesi?! fa-ti singur ca sunt la raid" :)))

Faraday

salut :)
vreo informatie cu privire la (noul) x20 ?

Udunnome

parca e 15x nu 20x ...si nu ....decat cea ca va fi lansat in septembrie

Faraday

exista vreun topic despre x15 ? ..ca eu n`am gasit nimic :)

morfeus

Quote from: Faraday on June 10, 2010, 05:55:34 PM
exista vreun topic despre x15 ? ..ca eu n`am gasit nimic :)

nu exista pt ca mai mult ca sigur  nu o sa fie  ;)

Faraday

atunci ce credeti se merita sa incepi pe x5 de la zero ? sunt multi cu rb jws ++ items etc ? am auzit ca geno a plecat iar acum e 1 sided ..

KnGhtmRe

e mult mai usor sa incepi pe un sever care are ceva vechime decat pe unul nou.

DrSageata

Daca a plecat sau nu geno,ce relevanta are pt tine ca player?Daca erati si voi un clan +100 mai ziceam.Dar asa?Da,sigur k se merita sa incepi,serverul are lol 3 luni,nu e old srv.GL