[x5] Polskie klany

Started by reni, February 04, 2010, 05:31:00 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

EuroCraft

Jeśli ktoś poszukuje Polskiego klanu na x5 to zapraszam do tego tematu:

https://forumen.rpg-club.net/index.php?topic=2577.0

gustd

Quote from: BadDude on March 01, 2010, 01:52:05 AM
ja tam nie widze w tym nic smiesznego.....

bo ja wiem? próbować wyśmiać to ze wiem jak sie farmi bosjews, albo to ze gralem w wg/rs na abyss x7, ktore to w swoim czasie, mozna by rzec podzieliły serwer między siebie, a potem rs/aegis do spolki. nie no fakt, nub ze mnie ^^ co ja tam wiem ^^

nie no lajtowo, podoba mi się :D

btw, to w takim razie kto był factor na abyssie7? ishadowsi moze :D albo wolfnoob :D

edit: ej wyklaruje mi coś o co chodzi z tym "0xa0xa0xa0xa0x0ax0a0xa0axa"? to jakieś takie bardziej pro-hahaha?

BadDude

jakbys znal cyrylice to bys wiedzial ze:

x = ch

:P

gustd

w sumie to znam coś nie coś rosyjskiego, cyrylice również, ale nie wpadłbym na to ze jakiś durny polski dzieciak będzie tego używać, bo myśli ze ruski lol zrobi z niego flejm-pwnzora.

well, człowiek uczy sie cale zycie :D

Vallorth

Aegis ok, ale red to noobki które służyły jako mięso armatnie. A pisząc podanie nie zgodnie z szablonem tylko się wygłupiasz.
Organizowanie epic pt należy do obowiązków każdego członka klanu, po prostu osoba musi być kreatywna lol.
A o ile dobrze pamiętam na abyssie jeszcze rok, dwa lata temu jak mówiłem grając 6h dziennie mogłeś najwyżej se w pobiegać w safe s, jak mówiłem (btw. mówiłem że tez grałem w aegis ?) farma it była mniej więcej 24h (tak destruch i full suport na boxie).
Pisząc o pvp w fog - w cale nie lizałeś dupy GF. Jak ty grając DA chciał byś nam pomóc stać się factor clanem ? Rola tanków prócz oly w GF jest ograniczona do minimum a i na oly DA da się łatwo zjechać. Do usłyszenia już nie skomentuje...

ownya

Quote from: Dlugi on March 01, 2010, 08:00:18 AM
Aegis ok, ale red to noobki które służyły jako mięso armatnie. A pisząc podanie nie zgodnie z szablonem tylko się wygłupiasz.
Organizowanie epic pt należy do obowiązków każdego członka klanu, po prostu osoba musi być kreatywna lol.
A o ile dobrze pamiętam na abyssie jeszcze rok, dwa lata temu jak mówiłem grając 6h dziennie mogłeś najwyżej se w pobiegać w safe s, jak mówiłem (btw. mówiłem że tez grałem w aegis ?) farma it była mniej więcej 24h (tak destruch i full suport na boxie).
Pisząc o pvp w fog - w cale nie lizałeś dupy GF. Jak ty grając DA chciał byś nam pomóc stać się factor clanem ? Rola tanków prócz oly w GF jest ograniczona do minimum a i na oly DA da się łatwo zjechać. Do usłyszenia już nie skomentuje...

ahahahahahaah Restriction noobki!!!!!!!!!!!
posiadanie przez jakis rok aden zamku to jest oznaka bycia noobem? :D albo 2/3 hero? czlowieku kiedy ty tam grales?
no i widze ze o tankach i gf wiesz tyle co nic :D
gl dla twojego klanu

MakleR

heh. Widzę, że polska sekcja żyje :) To dobrze :p

A jeśli chodzi o polskie klany na serwie to pewnie będzie jak zwykle :) Polskie klany będą się zabijały między sobą a np. ruskie będą siedziały w zamkach i farmiły epiki :)

Pawlak

Quote from: MakleR on March 01, 2010, 12:28:58 PM
heh. Widzę, że polska sekcja żyje :) To dobrze :p

A jeśli chodzi o polskie klany na serwie to pewnie będzie jak zwykle :) Polskie klany będą się zabijały między sobą a np. ruskie będą siedziały w zamkach i farmiły epiki :)

...bo polaczkowe klany nie będą w stanie ubić nawet tezzy :)

Rohnin

yo retard, l2p ok plx?

NoName

Quote from: miou on February 16, 2010, 02:56:09 PM
Quote from: Gawain on February 05, 2010, 10:36:23 PM
Prawde mowiac to jeszcze nigdy nie widzialem porzadnego polskiego klanu.
Zawsze w polskich klanach brakowalo mi zgrania, czy to w l2 czy w kazdym innym rpg. Byc moze nie trafilem jeszcze na jakis porzadny klan skladajacy sie tylko z polakow.

Imo international klany > jednonarodowosciowe klany.

FinalFate byl kiedys stricte polski, obecnie na wrathcie, swarm z azure czy offensive na hindemithcie, obecnie camelot po mergu na Phoenix'ie

Camelot stricte polski? To jest (a raczej był) międzynarodowy clan w którym grało około 30 polaków.

gustd

gz... kurwa jestem zbyt pobłażliwy dla ludzi, potem wychodzą takie kwiatki, że chciałem dołączyć do klanu debili. Boże wybacz..

Vallorth

Sorry dla mnie redów zawsze po prostu było dużo 2/3 hero z feedu i na zmianę gz (nie tempie tego ani nic przeciw tego nie mam) a gdy zaczęło się sypać to chuj wszystko się skończyło...

reni

LexTalionis -> Jako pierwsi 3lvl klanu i crest :) cya in game.

zonk

Quote from: reni on March 02, 2010, 01:38:22 AM

amazing

Pawlak

gustd

Quote from: Dlugi on March 01, 2010, 05:44:37 PM
Sorry dla mnie redów zawsze po prostu było dużo 2/3 hero z feedu i na zmianę gz (nie tempie tego ani nic przeciw tego nie mam) a gdy zaczęło się sypać to chuj wszystko się skończyło...

kto to red?

miou

Quote from: NoName on March 01, 2010, 03:39:19 PM
Zawsze w polskich klanach brakowalo mi zgrania, czy to w l2 czy w kazdym innym rpg. Byc moze nie trafilem jeszcze na jakis porzadny klan skladajacy sie tylko z polakow.

FinalFate byl kiedys stricte polski, obecnie na wrathcie, swarm z azure czy offensive na hindemithcie, obecnie camelot po mergu na Phoenix'ie

Camelot stricte polski? To jest (a raczej był) międzynarodowy clan w którym grało około 30 polaków.

mialem na mysli to ze offensive byl, ale sila koniecznosci musieli sie "zmergowac"
miou/redhotchilli

NoName

Quote from: miou on March 03, 2010, 01:22:02 AM
Quote from: NoName on March 01, 2010, 03:39:19 PM

mialem na mysli to ze offensive byl, ale sila koniecznosci musieli sie "zmergowac"

Grałeś na Phoenixie?

miou

jeszcze na hindemithcie, moja ekipa poszla do offensive, ja zquitowalem jak jeszcze w tvc siedzielismy
miou/redhotchilli

Caandril

a wiesz, że Jezus był żydem :D

Noobwars/DKtech/Virtue/Aerith/Celes/RPG

xForce

Pierwszy i ostatni sukces GGggggggggggggggg

NoName

Quote from: miou on March 03, 2010, 09:39:03 PM
jeszcze na hindemithcie, moja ekipa poszla do offensive, ja zquitowalem jak jeszcze w tvc siedzielismy

No to się raczej nie znamy ale kolegów to pewnie znam na 100% :)

reni

miou

Quote from: NoName on March 04, 2010, 08:24:51 PM

Eltharis, Roxana, Stark, potem ponoc stark jakas maniane odjebal :D  fumi(eltharis) i rox do dzis chyba graja
miou/redhotchilli

NoName

Quote from: miou on March 06, 2010, 02:45:28 AM
Quote from: NoName on March 04, 2010, 08:24:51 PM

Eltharis, Roxana, Stark, potem ponoc stark jakas maniane odjebal :D  fumi(eltharis) i rox do dzis chyba graja

Znam wszystkich. Eltharis gra na teonie teraz w SH o reszcie to nie wiem co z nimi :)