CZ/SK CP-Clan-Spoluprace

Started by Soudis, October 11, 2018, 08:50:45 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Soudis

Zdravim hledam hrace do CP nebo jestli nekdo schani hrace do CP pripadne jestli nekdo bude zakladat CZ klan nebo jestli by o to byl zajem a nebo jestli nejaka CP neschani spolupraci s melle CP na novej president server?

ArchMatt

Čau chcete jet fighter partu protože my už nějaké lidi máme jen by se to muselo poskládat hodím stejně topic s popisem lidí atd... tak pak mrkni

AngarCO

Máme v plánu tady začít, klan Werewolvez, akorát tu nemůžu založit topic protože mám málo postů.

Sipanda

Quote from: AngarCO on October 22, 2018, 04:00:44 PM
Máme v plánu tady začít, klan Werewolvez, akorát tu nemůžu založit topic protože mám málo postů.

napisme do zpravy jak by to melo vypadat a ja ti ten TOPIC zalozim :-)

Soudis

A nebo proste napis treba tecku ke starejm komentum ? A pak muzes udelat topic :)

AngarCO

Už jsem někde pohuntil posty a jdu to založit :D

junosvk

zdar pôjdem hrať OL ako main   meno GreenManSVK

Kane

Čau, hledam aktivni cp s prime time 20:00 / 00:00. Nejlepe archer partu. Pokud by se naslo par aktivnich lidi pm me.

Czeszewski

Ahoj, chceme s kamaradem zacit hrat a hledame partu...je nam celkem jedno co budeme hrat. Tak kdyby mel nekdo zajem pm

AngarCO

Quote from: Czeszewski on October 29, 2018, 08:47:30 PM
Ahoj, chceme s kamaradem zacit hrat a hledame partu...je nam celkem jedno co budeme hrat. Tak kdyby mel nekdo zajem pm

Ahoj, máš plný zprávy takže ti nemůžu nic poslat :/

Czeszewski

Quote from: AngarCO on October 29, 2018, 09:26:17 PM
Quote from: Czeszewski on October 29, 2018, 08:47:30 PM

Ahoj, máš plný zprávy takže ti nemůžu nic poslat :/

Promazano, muzes :)

dingdong