Hungarian/Magyar

Started by pandemonium, January 02, 2010, 02:14:19 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pokface

Ha élnek még magyarok rpgn, és lesznek olyanok akik mennek az új szerverre akkor légyszi dobjon vki egy üzenetet itt.
Szívesen jönnék játszani CP-be vagy baráti társaságba normális emberekkel :D

LimitlesS

Igen lesznek akik indulnak új RPG szerveren http://redemptionl2.forumotion.com/ forum oldalon találsz bővebb információt ott írj pm -ben Teqire..

LimitlesS

Tankot keres a Cp -énk 48+ ingame pm Teqi, Weedmaster vagy jómagamra.

Üdv.: Limitless

pokface

H5 szerver mikor indúl? nem tud vki esetleg vmit?

Teqi

EE-t keresek CP-be (utolsó slot), 61+++ szint

klán: van international, 170+ fővel
Siege, pvp lesz bőven

Prime time:  este 6-7től éjfélig - 1ig kb ~~~~~

PM ingame Teqi, Limitless, Weedmaster

disconnect

valami magyar klán alakul x7-en?

NightBlade

Sziasztok!
Én most kezdenék itt, és kíváncsi lennék, hogy van-e magyar klán, vagy legalább egy kisebb társaság, akikkel lehetne játszani? Support karaktert csinálnék, EE pl, ha lenne rá szükség.
Amúgy jó a szerver?
Üdv

disconnect

én vagyok egy haverral. Én ES ő necro + dualbox pp meg dual spoil és gyártós törpe.

Nemrossz a szerver, sokan vannak, bár a nagy része orosz, ilyen ősi orosz szokásokra kell felkészülni pl: magas szintű karival megy a kis szintű fejlődőhelyekre no grage meg d grade cuccban, ütöget, és ha bedőlsz visszaütsz előveszi az A-s cuccot és egy ütéssel learatja a pvp pontot, vagy pl ha odamész farmolni ahol ő van szó nélkül elkezd ütögetni (nem ír hogy ugyan mennyé má odébb), vagy PK-zik fogy felkerüljön a listára, meg hogy hieroglifákat használ az elvileg nemzetközi szerveren.

Na meg csúcsidőben olyan itemlag van, hogy nem csak kihagynak a soul és spiritshotok, hanem van amikor percekig 1-se megy el. De hát vagy ez, vagy olyan mint a DN-en hogy kihalt minden csak a BOT szól :D Igaz láttam már itt is gyanúsan gyorsan targetelő karikat....

Teqi

ruszkik nagyja mind csaló
auto cp, zRanger, antibackstab stb van itt minden persze Ban az meg luxus

ps: Tower megy 7x-en gond nélkül

disconnect

ig walker is :D

Igen a ruszkik ilyenek (ezen kívül még lenyúlni is szeretnek mindent, ingyen), de hát ez van. Nem nagyon várható máshol sokáig tartó l2 szerver.

Pedig jó lenne egy c5/interlude szerver rendes létszámmal, úgy hogy nem "éppen most indul" majd 2 hónap múlva vége is. Ez van helyette.

Teqi

jaja
sajnos nincs más "életben lévő", ezzel kell beérni

XDoZ3R

van aki tud nekem mondani 1-2 magyar klán nevet leadernévvel együtt? vagy vkik akik csoportosultak :D köszi

disconnect

klán az igazából még nincs, de csoportosulás az lesz, csak még szintkülönbségek vannak. 60 körül keresheted Farostlemez-t, vagy Fakutya-t.

nadril

Van egy 90%-ban magyar klánunk, kb 20 állandó online taggal, 2 CPvel. Most fogunk átmenni egy nagyobb klánba, oroszok nincsenek ott sem. Ha érdekel valakit, pm Chani ingame. Lehetőleg 76+, de inkább 82+. :)

disconnect

golemka

officially retarded

Suncow

Kicsit unalmas már ez a full bot hacker ruszki népség.. tegnap itt is hagytam a hi5ot, és legnagyobb örömömre találtam egy ígéretesnek tűnőt. Hi5 off platform, 10x, kasztváltó macsek van és elvileg decent védelmük is .. aki egy cipőben jár velem annak itt hagyom a linket! remélem ütközök majd pár emberrel ! http://lineage2endure.com/
blee

disconnect

ilyen védelem volt a dragonon is ahol én játszottam. Minden újabb védelem 2 hétig tartott amíg rá nem jöttek hogy lehet megkerülni :DD

golemka

hát őszintén ahogy van naiara update ugy jön a towerra is .... gondolom a toweres banda figyel azért az rpgre is , nemhogy használnátok  ;D
officially retarded

VipJoco

Hali!

Olyan kérdésem lenne valaki hallott már low/mid GOD szerverindulásról? Jól működik az armageddon de pl. egy 10x-es rate tökéletes lenne. Avagy tipp hol lehetne ilyen szervert találni, ami nemrég indult és van is rajta élet?

golemka

officially retarded

Scubba

sracok, van kb 3-4 magyarom aki indulna az uj szerveren
valaki nem akar osszerakni egy magyar partyt?
VV klan

shoegaze

Hello lesznek magyarok az uj szeron? esetleg vmi cp ahova kell még ember?

golemka

indulás után kb 2 héttel rákukkantok , addig nem
officially retarded

pokface