Destro vs tyrant

Started by Pagiro, January 27, 2011, 09:31:24 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Czesław

Quote from: Paskudny on February 02, 2011, 02:53:44 AM
Quote from: Czesław on February 02, 2011, 12:41:51 AM
Quote from: Paskudny on February 01, 2011, 01:07:57 PM
Quote from: Czesław on February 01, 2011, 02:46:39 AM
Quote from: Paskudny on January 31, 2011, 02:20:13 PM
Jakby nie patrzyć to WL ma chimery na 3 kryty, będąc nabuffowaną świnią z odpowiednim sprzętem, a co do dylematu destro czy tyrek, destro lepszy na pve, ale tyrant na pvp imo, tylko trza mieć oe skille i jakieś tam eq.
@czesław, widzę, że znasz się na tej grze  ::)
WL na wszystkich buffach jakie mozesz sobie wyobrazic nie zabija chimery na 3 kryty - zdecydowanie, znasz sie na tej grze! szkoda tylko ze na tym high racie co grasz tak wygladaja Chimery.
Chłopak grałem na rpg x-5 przez ładnych kilka miesięcy, a teraz gram na ruoffie, ale jeżeli dla Ciebie to high rate to pozdro 600, widać, że się znasz jak mało kto, bo chyba zapomniałeś co to jest full buff ? :D
Trigger z CC daje b.dużo, o ile wiesz co to za skill, bo tacy pro jak Ty to jadą na selfach pewnie   :D
Z 3 takimi triggerami nie zabijasz chimery na 3 kryty. Tak, tacy pro jak ja wlaczaja self buffy, na przyszlosc dla ciebie - sprobuj przydaja sie.
To była ironia  :-\ a Ty chyba nigdy nie widziałeś sfarmionego WL'a, ale cóż Ty wiesz lepiej, grasz przecież pewnie na rpg ;p
Widzialem, mailem takim hero. Niestety nie na tej kronice i serwerze.

losiakus

Quote from: Tharipso on May 01, 2010, 11:18:36 AM
Luckystrike has pulled out sleepy-eyed magician girl, straight from the bed. Early morning, cocks have not yet sung

Rasolomampo1nona

Banned Accounts Status: 7

Paskudny

Draghar

Czesław

Quote from: Paskudny on February 02, 2011, 03:18:01 PM
Quote from: losiakus on February 02, 2011, 02:05:18 PM
raziel?
Nie! To CZESŁAW, jego ojciec !  >:(
Twoja stara.
Ogarnij sie synek. Jak nie umiesz nic konstruktywnego napisac i tego poprzec tylko wyskakiwac z tekstami typu 'ty jestes pro' itp. to lepiej siedziec cicho
Mowie, ze wl jest lepszy od destro w aoe - i to jest fakt.
Mowie, ze tyrant jest slaby w tej kronice do pvp - i to jest fakt.
Tyrant ma znerfowane skille - fakt.
Pisalem tez, ze Tyrant daje sobie dobrze rade w solo pve - i sie zgadza.
Destro jest slaby w pvp, ale dobry do oly - i tez sie zgadza.
Ogarnij myslenie i wtedy odpisz.

Gung

Śmiechu warte wasze posty xD
Znerfowane skille ? wystarczyło pograć nieco tykiem na przedziale gracia 2/Final aby zobaczyć jakiego boosta dostal tyr....
dla przykładu - 2 główne totemy do pvp(po za waszym bisonem) za gracii to puma i ogre - puma dawała 20% atk speed a ogre 20%P/M def i jescze zmniejszał speed... Teraz Ogre daje 30% P/M def + 30% p atk +(!) 10% crt damage.... drugi przydatny skill to Rabbit który daje 12 evasion + 30%Atk Speed i Speed. A jeżeli ktoś uważa że pvp tyrka opiera się lub się opierało na bisonie, zealocie i barierce to jest warty wypowiedzi Czesława...
Fakt farmi się nieco gorzej niż kiedyś ale mimo wszystko tyrant w odpowiednich rękach alej działa cuda.
Jeżeli ktoś ma wątpliwości to gram na x15 - PM

Mam nadzieję że wniosłem coś do tematu bo w przeciwnym razie boję się ponownej wypowiedzi baczysa.
A jeszcze specjalnie dla Czesława bym dopisał że w odpowiednich rękach pomijając wszystkie kamaele(OP) nie ma lepszej i gorszej klasy.

Paskudny

Quote from: Gung on February 05, 2011, 01:03:36 AM

Mam nadzieję że wniosłem coś do tematu bo w przeciwnym razie boję się ponownej wypowiedzi baczysa.
A jeszcze specjalnie dla Czesława bym dopisał że w odpowiednich rękach pomijając wszystkie kamaele(OP) nie ma lepszej i gorszej klasy.

W h5 kamalole nie są już op ;p