Flame, sytuacja na serwerze

Started by NullPoint, December 04, 2009, 05:16:13 PM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

NullPoint

taa moze wy nf z noobem na czele xD

-------------------------------------------------------------
@EDIT:
Troche wcinam sie w Post NullPoint'a.
Flame posty wyciete z tego tematu.
Lepiej by bylo gdyby flame'y pojawialy sie tutaj, a nie w pierwotnym temacie.

//Gaw

Arris

Quote from: NullPoint on December 04, 2009, 05:16:13 PM
taa moze wy nf z noobem na czele xD

Idź robić flame gdzie indziej. Na temat twoich umiejętności nawet nie będę się wypowiadał.

NullPoint

Arris

Quote from: Sear on December 04, 2009, 07:02:18 PM
Quote from: NullPoint on December 04, 2009, 05:27:53 PM
Jakos nie wieze
a wysoka ta wieŻa?

Ja, coś podobnego chciałem napisać  :D Myślę, że nie wyższa niż Grundig 25'

kaendril

Quote from: NullPoint on December 04, 2009, 05:20:11 PM
cry more nf  :D
Idz Punisher bij na EG bo na varce pvp to ci jakos nie wychodzi xd

NullPoint

Arris

Quote from: NullPoint on December 05, 2009, 01:06:50 AM
widac szczegolnie po statach pvp/pk

Widać kto tu najczęściej ginie na servie ^^ Ale była prośba by nie przekształcać tego tematu w kolejny flame.

/flame

EDIT: Jak się campi na low lvl spawnach to pewnie masz. Szkoda, że mnie zabić nie potrafisz w 3v1.

NullPoint

kaendril

Quote from: NullPoint on December 05, 2009, 03:18:31 AM
napewno mam lepsze staty niz ty QQ

nie ma co sie dziwic jak farmisz na EG ;] a jak wpadasz na varke czy inny hlvl spot to odrazu skaczesz do top 1 padajacych xd

omee1

i tak leszcze z was kekekekekek  :P

Arris

Quote from: killer625 on December 07, 2009, 12:15:50 PM

3. zostawie to bez komentarza bo nie chce mi sie pisac jak bardzo nie masz pojecia o ETC.

6. lepsze meow czy uniques ktorzy sie lacza, i beda mogli robic wszystko co gracia final ma do zaoferowania, niz nofear ktore zapewne nie ma zielonego pojecia co to tiat czy ekimus.

pozdro.

3. zostawie to bez komentarza bo nie chce mi sie pisac jak bardzo nie masz pojecia o NF.
6. No jak nie oddadzą wam wojny i nie będziecie ich blokować jak nas to pewnie tak.

Moja prośba do Gawaina, weź wydziel ten flame i zrób z niego nowy temat. Bo ten ten temat miał służyć innym celom...
EDIT: A teksty tego pana na dole nadają się do kasacji w mojej ocenie xP

omee1

1nsane

Fakt faktem może trochę przesadziłem z tym online, ale na oko to f h*j ich jest...  Co nie zmienia znaczenia, że i tak nie da rady ich pokonać...

6. lepsze meow czy uniques ktorzy sie lacza, i beda mogli robic wszystko co gracia final ma do zaoferowania, niz nofear ktore zapewne nie ma zielonego pojecia co to tiat czy ekimus.

o NoFear nie chce nic źle mówić, ale tutaj killer ma troche racji...

bananaya

x30 rip
x5   rip
x15 rip

omee1

lol ty grasz jeszcze w tą daremną gre?:P

Arris

Quote from: 1nsane on December 07, 2009, 03:20:47 PM

W tym 6 punkcie ma bardzo niewiele racji. A od "zapewne" zaczyna się kompletny brak wiedzy o klanie i daremne spekulacje ;]

Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie czy ktoś jeszcze ale posty omee1 (nawet nie wiem kto to na servie) nic nie wnoszą tutaj.

Sear

jakos dziwnie te posty przeniesione :D

Arris

Quote from: Sear on December 07, 2009, 09:36:32 PM

No trochę tego flame tam zostało ale dobra xP

killer625

Quote from: Arris on December 07, 2009, 07:19:56 PM

W tym 6 punkcie ma bardzo niewiele racji. A od "zapewne" zaczyna się kompletny brak wiedzy o klanie i daremne spekulacje ;]

Nie wiem czy tylko ja mam takie wrażenie czy ktoś jeszcze ale posty omee1 (nawet nie wiem kto to na servie) nic nie wnoszą tutaj.

nie tyle brak wiedzy, co obserwacje. nie widzialem nofear na tiacie :P mysle, podkreslam, zdaje mi sie, ze nawet nie dalibyscie rady go zrobic ;d skoro nawet antarasa nie ubiliscie czy valakasa to o tiacie nie ma co mowic a tymbardziej o ekimusie.

kaendril

Quote from: killer625 on December 07, 2009, 10:51:03 PM
Quote from: Arris on December 07, 2009, 07:19:56 PM

nie tyle brak wiedzy, co obserwacje. nie widzialem nofear na tiacie :P mysle, podkreslam, zdaje mi sie, ze nawet nie dalibyscie rady go zrobic ;d skoro nawet antarasa nie ubiliscie czy valakasa to o tiacie nie ma co mowic a tymbardziej o ekimusie.

to widac, nie myslisz, gowno Ci sie zdaje, bo gowno wiesz ;]

NullPoint

Przeciez kazdy wie ze no fear nie ogarnia, jada ich na kazdym kroku pierwszy wiekszy klan i po zamku maja, nic tylko sie smiac

Arris

Quote from: NullPoint on December 07, 2009, 11:05:53 PM
Przeciez kazdy wie ze no fear nie ogarnia, jada ich na kazdym kroku pierwszy wiekszy klan i po zamku maja, nic tylko sie smiac

Nie, bo wy akurat na tym servie fest ogarniacie :D Znawca strategii rozwoju klanu i taktyk bitewnych :D

Gawain

dziwnie przeniesione, bo to automatycznie szereguje je od najstarszego do najswiezszego.
A co do tego co pozostalo w poprzednim temacie, to wolalem nie przenosic postow gdzie znajdowaly sie rozniez uzyteczne informacje

Arris

Quote from: Gawain on December 08, 2009, 01:12:18 AM
dziwnie przeniesione, bo to automatycznie szereguje je od najstarszego do najswiezszego.
A co do tego co pozostalo w poprzednim temacie, to wolalem nie przenosic postow gdzie znajdowaly sie rozniez uzyteczne informacje

To nie fair! Tam jest flamujący nas post od ETC! QQ  /target Gawain /forceflame xP